Kaç ay oldu tedavi uyguluyorum geçmiyor bu kurtlar benim başım bunlarla dertte nereden kaptım tam olarak bilmiyorum dışarıdan yiyordum yediğimden falan muhtemelen bu Allah'ın cezasının bi çözümü varsa nolursunuz paylaşır mısınız vermaxol falan kullandım 15. gün de kullandım fakat geçmedi çok yoruldum artık tam geçiyor diyorum tekrardan başlıyor çok utanıyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bi ilaç içiyosun 15 gğn sonra tekrar içiyosun yanş totalde 2 hapla geçmişti benim çanaşırlarını 90 derecede sıcak yıka ölsün yumurtaları ve dışardan yememeye çalıs özellikle hijyenik olmayan yerlere gitme umumş tuvalet kullanma dışardan yeşillik sebze yeme iyi yıkayamıyorlar
Buyuk bi ihtimalle bana da zaten ya tavuktan ya maruldan gecti siz ne kullandiniz kullandiktan sonra hiyjene cok dikkat ettiniz mi ben de dikkat ediyorum ama birisi 3 gun boyunca her yeri elma sirkesiyle sil gibi bir sey soylemis ya da ekstra bir sey yaptiniz mi kabak cekirdegi corek otu yagi vs falan yazilmis
Yok sadece iç çamaşırı külodu ve giysilerimi sık giydiklerimi 90 derecede yıkamaya attım bir de çarşafımı yorganımı da attım bulasıcı cunku, bi süre çiğ köfte salam marul vs yemedim dişardan, ve ilacı içtim 2 hap zaten ve geçti
Ben de yapmistim bunlari ama tekrar bulas nereden oldu anlayamadim ne kullanmistiniz ki bilgiler icin tekrardan tesekkur ederimm
Andazol 400 mg icmistim
Dışarıdan tost ya da sandviç gibi içerisinde salam, sosis ve sucuk gibi ürünleri yemeni tavsiye etmem. Muhtemelen çiğ ürünler tükettiğin için olabilir.
Muhtemelen maalesef artik cok dikkat ediyorum
Küçükken annem dolma sarardı, bende tencere başında çiğ çiğ yerdim, bir kaç bende de olmuştu. Onlar söylüyordu kurtlanırsın diye :)))))
Ya wc de güzelce temizle kendini, ya da acılı falan ye, çıkarken onu da yakar seni yakar kurtarırsın inşallah.
Kontil iç üç gün falan her yeri canın çıkarcasına sirkeli çamaşırsulu bezlerle sil yıka elini ağzına götürme
Psikolojik devam ediyo da olabilir
Kontili nasil kullandiniz siz atlattiniz mi bu hastaligi her yeri temizlemistim aslinda amabutun evi mi
Bütün evi eşyaları... Bir günde belli kilonla orantılı tsblet içiyorsun
Şimdi sorun şu ki evde tek yaşamıyorsan sadece sen değil bütün aile tedavi görmeli yoksa onlardan geri sana bulaşıyor bu maalesef ki böyle bir şey
Şurubu nu iç sabahları aç karnına bir su bardağı suyun içine bir çorba kaşığı elma sirkesi dok iç ve probiyotik beslen
Surubu var mi hic bilmiyorum o daha etkiliyse onu da kullanabilirim sirke iyi mi geliyor
Karanfil kullan, araştır
Kıl kurdu için mutlaka Doktora gitmelisin
Çörek otu yağı iç
Geciriyor mu?
Ölüm hariç derde deva
kurtlu seniiii
Hahaha