Biliyorsunuz ki ben bunu düşünmüş taşınmış rafa kaldırmıştım ama spor yapmak çok acı verici ve sıkıyor ya, şöyle 15 kg versem süper

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biliyorsunuz ki ben bunu düşünmüş taşınmış rafa kaldırmıştım ama spor yapmak çok acı verici ve sıkıyor ya, şöyle 15 kg versem süper

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Geçmiş olsun umarım bir şey olmaz
İnşallah ya
Hayırlısı
Umarım hedeflerine ulaşırsın bir an önce. düzenli doktor kontrolüne git mutlaka. ilaçlar daha çok yeni dikkat etmek gerekiyor. yine de hafif egzersiz yapabilirsin. ve çok şeker tüketmemeye dikkate et yeter.
Sağolasın evet dikkat edicem işt ebakalım denedik inş bir haltla rçıkmaz😅
İnşallah olumlu düşünelim hep 😅
Neyse elenirsem bu dünyadan , pradan buraya size kopya veirim😅🥳 olum yapmayın bak burad aşöyle şeyler var falan diyr sma atarım
Allah korusun yav ne elenmesi :D kısa sürede verirsin kilo bence 😇
Asla demiyorum ama yapmak istemedigim bir şey 🥲 bende mücadele veriyorum kendimce😋 çok güzel sonuç alırsın inşallah 🥰
İnşallah bir cesaret atladım işte
Takviyeler alınması gerekiyor sanırım. Onlara dikkat etmek lazım diye okumuştum 😋 bir de biraz yürüyüş yapabilirsen daha sağlıklı ve kalıcı olur bence
Geçmiş olsun iyi gelir inşallah, zayıflama hapı iğnesi vs tehlikeli şeyler, bir tane yeterli 👌
Bilmemki başladım işte
Düzenli doktor kontrolünde olursan sorun olmayabilir bence umarım işe yarar hedeflerine ulaşırsın 🌸😌
İnşallah bakalım , güzel olur
Olur tabii 🦋
Umarım birey olmaz.. olursa hesabı bana bırak anini yasatirim :))
Yiaa hesqp işi bilemedm şimdü😅
İnşallah isteğin kiloya gelirsin, hep kilo almak istedim olmadı, 7 kilo alsaydım iyiydi..
Derde bak ya😅 bür ay sabah aç karnıa pekmezli su iç sonr agöreyim seni ben
Öyle oluyorsa içerim 😅
Valla iç gör
Zayıflama iğnesi kontrolsüzce yapılması dahilinde zarar verdiğini ölümcül bir risk taşıdığını duymuştum Bir doktor kontrolünde gerekli tahliller kontroller yapılıp ondan sonra zayıflama iğnesi olduysa herhangi bir sorunun olacağını düşünmüyorum. Bir tanıdığım da zayıflama iğnesini olup istediği sonuca ulaştı Yalnız onun yapmış olduğu tek yanlış yediklerine dikkat etmemesi oldu zayıflama iğnesi bir mucize değil Eğer beslenmene dikkat edilmezse zayıflama süreci istediğin gibi olmayabilir
Çok yanlış bulduğum bişey ya... O sadece senin iştahını kesicek. Sporunu yapıp kendine bir süre hakim olsan alışıcaksın... Ölmezsin tabii de ne kadar sağlıklı çok uzun tartışılır
Ne kadar riskli ve uzun vadede sonucu çıkacak bir işlem.. biraz boğazı tutup hareket etmek zor olmasa gerek. umarın sıkıntı olmaz
Onu ben de düşünüyorum
Bende düşündüm falan bir cesaret yaptım dün
Abla bana arada bildir nolur faydası olursa ama duydum ben onu iyi bir şeymiş çok pahalı ama
Evet biraz pahalı ya can sıkıvı o konu
Şifa olsun diyelim
Amin inşallah ya
Ay keşke diyetisyene gitseydin daha sağlıklı verirdin
Senin gibi mantıklı bir kadın nasıl yapar kendine bunu🙄
İğneyle beraber egzersiz de öneriliyor özellikle ağırlık egzersizi yapmanı tavsiye ederim. Kas kaybı yaşamamak adına. Bir de günlük protein hesabı yapıp mutlaka tam tüketmek lazım. Umarım sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın
Para verip yemek yiyoruz ,
para verip zayıflamaya çalışıyoruz😒
Kısa vadeli çözüm
Olsun ya kilo veririm sonra korumaya çalılırım
Sonra koruması zor iğne olunca
Bizim bir ablamız da vurulmuştu üzücü 😪😪😪
Ne oldu ona
😭😭😭😓
Öld mü yaw
Hayır kilo veremedi 🤣🤣🤣
Lüzümsüz varlık seni ya ödüm koptu he
Sana bu kötülüğü yapar mıyım ya Allah aşkına
Yani ölüm kaçınılmaz
Hiçbir şey olmaz merak etme. Zayıflarsın.
Endokrinde çalışıyorum çok büyük yanlış yaptın
bende kilo almaya çalışıyorum
Umarım kötü bişey olmaz geçmiş olsun
Bende kullanıyorum 1 aydır. Şifa dilerim.
Ne oldu kaçlık ile başladın sen, kaç kilo verdin
2.5 ile mounjaro
İştah sıfır
3. Dozu oldum.
Ben dün akşam vuruldum daha yeni. Kilo verdin mi peki 3 haftada
6 kilo verdim. Yan etkilerini çok yaşadım ama
Maşallah ya. Yan etkisi nedir. Mesela neler yedin 3 haftada 2.5 lik ile 6 kg çok iyi
İştahım yok gerçekten.
2 veya 3 gün yan etki yaşadım mide bulantısı ama kusma değil. İshal aşırı derecede. Halsizlik çok çok fazla v. b. yani
Bendede baş ağrısı ve uyku hali var
Evet baş ağrısı uyku hali.
Yan etkiler 2 - 3 gün sürebilir.
Herkeste aynı etki olmuyormuş
İnşallah biraz eykil olurda istediğim kiloya düşerim
İnşallah
Bu iğne tek seferlik mi vuruluyor?
Ne iğnesi ula
Oww hayırlısı olsun