Lenfoma şüphesi var, örnek alınıp patolojiye gönderilecek. RBC düşük çıktı, ayrıca CRP yani enfeksiyon sürekli yükseliyor, 30'lara iniyor sonra 90 100+ fırlıyor. Zaten anlıyorum, ateş halsizlik ultrasonda da nodlar varmış. Ölmekten değil de 27 yaşında daha hiç bir hayalimi gerçekleştiremeden gitme fikri korkutuyor. Allah sonumuzu hayır etsin, Rabbim bize kuvvet versin.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır daha şimdiden hayatım bitti diye düşünme çünkü şu an elinde kesinleşmiş bir lenfoma tanısı bile yok patoloji sonucu çıkmadan bunun ne olduğunu bilmek mümkün değil lenfoma olsa bile günümüzde birçok türünde tedavi seçenekleri var ve özellikle genç yaşta tedaviye cevap verme ve hayatına devam etme ihtimali olan çok fazla insan var CRP yüksekliği ateş halsizlik ve lenf nodlarının büyümesi vücutta bir şeyler olduğunu gösterir ama bunların tek başına lenfoma anlamına gelmediğini de unutmamak lazım enfeksiyonlar ve başka hastalıklar da benzer sonuçlara yol açabilir RBC düşüklüğünün nedeni de ayrıca doktorların değerlendireceği bir konu şu an yapabileceğin en önemli şey patoloji sonucunu beklemek ve kendini daha sonuç belli olmadan en kötü ihtimale hazırlamamak 27 yaşında olman ve henüz gerçekleştirmek istediğin şeylerin olması da bu sürecin sonunda hayatına devam edemeyeceğin anlamına gelmiyor korkman çok normal ama bugün için kesinleşmiş bir son değil sadece araştırılması gereken bir durum var Allah gönlüne ferahlık versin inşallah sonuç düşündüğünden çok daha iyi çıkar.
Doktorda dedi lenfoma sadece bir şüphe dedi. Ama çok fazla detaya bakıldı hepqtitler, bulaşıcı hastalıklar hattta şüpheli temasın var mı dedi yok dememe rağmen hiv testi bile yapıldı. Bağışıklı haatalıkları falan hepsine bakıldı. Bilmiyorum artık
Allah şifa versin kardeşim. İbadetlere asıl, heyben boş gitme, gideceksen de. Hepimizin sonu toprak. Ondan geldik, ona döneceğiz.
Metanetli ol, sağlam dur. Pisikolijik olarakta pozitif olursan. Vucut ona göre savaş verir.
Rabbim yardımcın olsun.
Ölmek falan hiç yakışmıyor böyle kötü dusunme pozitif düşün lütfen tüm hayallerini gerceklestirecegin günlerin sirasiyla geleceğini düşün 🤗🤗
Kurtulanlar da var. Öyle düşünme en kötüsünü. Allah yardımcın olsun. İnşallah kötü bir şey çıkmaz. Kendim diyorsun gencim diye. O gücünle baş edersin Allahın izni ile. Yaşça büyükler yeniyor. 🩷