Kendi gözünüz gibi düzeldi mi yoksa netlik fazla falan geldi mi, doğal görüş oluyor mu diye merak ettim
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
optisyen olarak bir kaç şeye açıklık getireyim. lazer yaptırdığınızda eskisi gibi net görürsün ama yaşa bağlı adisyon ve daha çok kadınlarda hormon değişikliğinden biz önermiyoruz ayrıca her göz lazer yaptırmaya uygun değil bazı doktorlar risk alır bazıları almaz risk alanlar daha fazla para ister ya da bir şey olursa sorumluluk almaz lazer yaptırdıktan sonra belirli bir yaşa geldiğinde bu sefer yakını görmemeye başlarsın ya da her ikisi
Olmamak daha mı mantıklı yani
doktor gözünün uyumlu olup olmadığını söyledi mi?
ben lazer göz ameliyatı olanlardan duyduğum kadarıyla iyileşme tamamlandıktan sonra görüş genelde oldukça doğal oluyor yani gözlük veya lens olmadan kendi gözünle görüyormuşsun gibi bir his oluşuyor ilk günlerde bulanıklık ışıklarda hassasiyet kuruluk hatta ışıkların etrafında hareler gibi şeyler yaşanabiliyor ama bunlar çoğu kişide zamanla azalıyor görüşün gereğinden fazla keskin veya yapay gelmesi gibi bir durum genelde olmuyor zaten amaç normal ve net bir görüş sağlamak oluyor tabii sonuç kişiden kişiye değişebiliyor göz numarası kornea yapısı ve yapılan işlemin türü önemli olduğu için ameliyat öncesinde doktorun detaylı muayenesi bence en önemli kısım özellikle gece araç kullanıyorsan ışık saçılması ve hare gibi ihtimalleri de doktorla önceden konuşmak iyi olur ben yaptıracak olsam birkaç farklı kişiden deneyim dinleyip sonra doktorun uygun gördüğü yönteme göre karar verirdim.
Ben oldum 2 ay önce ve çok rahat ilk 1 ay tuhaf hissetim şu an yavaş yavaş alıştım ilk gün aşırı ağrıdı 2 gün gözümü açamadım herkes acımıyor demişti yaptırdım yerimden kalkamadım çok kötüydüm ama sonra sonra alışıyorsun
Hangi yöntemle oldunuz ve tuhaf hissettim derken nasıl?
Ben smile lasik uygundu o oldım ama işte tuhaf hissettim derken böyle etrafi net görmek falan bi gariptiii ama çok iyi
Şu an alıştın mi
annemin iki gözüne de yapıldı lens takılıyor kadın görmüyordu resmen yapıldıktan sonra 4k görmeye başladı
Memnun mu?
yess
Bunu bende merak ediyorum haber verirsin shshsh
Bem 2004 senesinde oldum çok şükür çok iyiyim
Görüş kendi gözünüz gibi mi aşırı net falan gelmiş miydi
Uzağı göremiyordum şu an çok iyi
Hangi yontem
Yakında bozulma var mi
Hiçbir bozulma yok
Bem ameliyat olallı 20 sene oldu
30 yaşında mı oldunuz
28 aslında