Hafta sonu düğünüm var. İkinci evliliğim ama basur. Memelerim bir anda şişti, zaten vardı ama arada bir oluyordu. Birkaç yerde birden şişik var. Ben ne yapabilirim birkaç günde geçmesi için? Eşimin benden midesi bulanır mı? Ne olur bana düzgün cevap verin. Çok mutsuzum zaten.
16 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
öncelikle eşinin senden midesinin bulanacağını düşünüp kendini üzme çünkü hemoroid çok yaygın bir durum ve dışarıdan görünen bir şişlik olması senin değerini veya çekiciliğini değiştirmez birkaç gün içinde tamamen kaybolacağının garantisi yok ama şişliği ve ağrıyı azaltmak için günde birkaç kez 10 15 dakika ılık oturma banyosu yapabilirsin kabız kalmamaya özellikle dikkat et bol su iç lifli beslen ve tuvalette uzun süre oturup ıkınmamaya çalış bölgeyi temiz tutup sert şekilde silmemek de önemli eczaneden hemoroid için kullanılan krem veya fitiller konusunda eczacıdan ya da doktorundan uygun olanı sorabilirsin eğer şişlik birden ortaya çıktıysa çok sert ve mor renkliyse veya ağrı çok fazlaysa pıhtılaşmış dış hemoroid olabilir ve özellikle ilk birkaç gün içinde doktor tarafından değerlendirilmesi daha iyi olur çünkü bazı durumlarda erken müdahale hızlı rahatlama sağlayabiliyor yoğun kanama ateş ya da dayanılmaz ağrı olursa da beklememek gerekir düğününe kadar tamamen geçmese bile çoğu zaman belirtiler azaltılabilir ve emin ol bunun yüzünden kendini kötü hissetmen gerekmiyor hayatının böyle güzel bir gününde kendine biraz daha şefkatli davran.
Ne güzel kocana fazladan meme geldi
😞😞😞
Ne kadar buyuklukten bahsediyoruz
Yani krem var al hemen kullan
İki gündür sürüyorum dahada şişti
Genel cerraha bakıldın mı
Hangi krem bu
Çok gittim suya otur kremleri sür sıvı tüket diyorlar ama hiç geçmedi bu sefer
Bak ılıkmsuya ıturacksın uzun süre otur sonra kurulayıp krem süreceksin incir kayısı yiyeceksin bol bol kabız olmamak için
Krem hangi krem ismi nedir
Ben hızlı bir şekilde o şişliğin inmesini istiyorum Hafta sonuna kadar
Gel bi dk s tk at yardımcı olacam böyle hemen olmaz bayapı olacak
Basuru nerde görecek
Kremler ve sıcak su