Çıldırmak üzereyim kapatın deyince ben de sorun var gibi manipüle etmeye çalışıyorlar evde çorap ceket geziyorum üşüyorum zatürre olmazsam iyi akşam 12 falan olmadan kapatmıyorlar camı resmen cereyan yapıyor Ankara 'dayız
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çıldırmak üzereyim kapatın deyince ben de sorun var gibi manipüle etmeye çalışıyorlar evde çorap ceket geziyorum üşüyorum zatürre olmazsam iyi akşam 12 falan olmadan kapatmıyorlar camı resmen cereyan yapıyor Ankara 'dayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kışın cam acmayi ben de cok severim ama sabahlari 10 dk aksam yatmadan 10 dk öncesi ev soğuk olursa modum düşüyor keyfim kaçıyor insna hasta olur
Sabah havalandırma yapılsa anlarım ama uzun süre de açık kalmaz yani. Çok yanıyorlarsa dışarıda durabilir veya evin içinde ince kıyafet giyebilirler
İşte bu yüzden belli yaştan sonra aile evi olmuyor sende kendi odanda takıl.
Kesinlikle ya ayrı eve çıkmak isteğimi söyleyince burada biz sana napıyoruz diyorlar. Odama çekilince de sen bizle oturmuyorsun da telefonda kimle konuşuyorsun oluyor
Ayrı eve çıkmak şu an çok zor. Eğer bir doktor mühendis vs isen değil ama şu an üni mezunu gençler için çok zor. cunku çoğumuz işsiz kalıyoruz gelip asgari ücretle basladigin bir işle ayrı eve çıkma imkanı yok istesen zaten kimse destek vermez çünkü yanında seninle olup makul bir ev ve ev sahibi bulacak esyadir elektriktir sana yardım edecek birinin olması lazım
Çok doğru asgari ücretle hayatta çıkılmaz. Sınav sonucuma göre atanırsam öyle çıkmayı düşünüyorum min 75 alsam yeter beni geçindirmeye
75 başından aşar 😂😂28 binden bahsediyoruz dhjdjsh asgari ucret Max 50 bin olsa hepimiz kolayca ayrı eve cikabilirdik
Korkuttu burdakiler geçinemezsin diye ama küçük ilçe yazıcam. İnşallah tez vakitte çıkarız ikimizde ayrı eve
bende tam tersi ne corap giyiyorm ne ceket rahat rahat geziyorum disaridada boyle
Cereyan insanı perişan eder kapatsınlar çok hasta olursun Ankara’da nerdesin
Dinlemiyorlar ki başka odaya git diyorlar ev yüksekte zaten çok esiyor
Bir dk seninle görüşme şansım var mı
Ben yağmur yağıyor fırtına var yine cam açık üstümde pike uyuyom ben de ankarliyim bu arada
İş yerinde mi
Bi de serviste klima çalışıyor bende ankaradayım senden kötüleri de var
Evde
Evdeyse odana çekil