Daha 20 yaşındayım neredeyse alt çenemde bütün dişlerim çekili 6 diş var sadece zamanla oraya implant yaptıracağım üst çenemde azı dişlerim yok koptular doktor baktı oraya implant sığmaz köprü yapacağız dediler ama ya köprü yapılınca çirkin olursam dişlerim olmadığı için gülemiyorum ön dişlerimi gören hayran kalıyor içine bir baksalar kaçarlar o derece köprü yaptıran var mı hiç aranızda nasıl oluyor ne kadar sürüyor yapımı
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun dünyanın en sıkıntılı olayı diş problemidir erken yaşta kayıp talihliszliktir genetik cogunluk sebeb küçük yaşta alınmayan kalsiyum
Bu sektörün içinde birisi olarak bir hekime gidip beraber planlama yapman senin için en estetik seçenek olacaktır
Kaç yaşında sallanmaya basladi dişlerin bende de var diş çekilmesinden dolayı mı döküldü
Evet diş çekildikten sonra kayma yaptı çürüdü falan ama çok küçükken diş rahatsızlığı geçirmişim dişlerim diş etlerimin içine girmiş kıprkımızı olmuş salyalar falan akıtmışım o derece ondan sonra dişlerim kendiliğinden çürüdü bakımını yapan bir kızdım ama kendiliğinden çürühor doktorda dedi travmadan dolayı böyle olmuş dişlerin dedi
Off çok zor ya bu diş işleri allah kolaylik versin bende disten çok çektim tel falan da taktim eskiden ayda 2 3 defa hastanedeydim nefret ettim diş hastanesinden o kadar
Seninlide kötü olmuş daha çok gençsin ya bende de çekilme var ama az şu an çok korkuyorum erken yaşta dökülürse diye
Bi disimde çekilme biraz daha fazla da doktor dedi ki çekilme çok ilerlerse damaktan et alıp oraya dikicez dedi
Sanada çok geçmiş olsun bende çok çektim yani bazenleri o kadar çok ağrırdı ki ağrıdan bayılmışlığım bile oldu duvarları yumruklardım böyle tarif edilemez bir ağrısı var maalesef bir sürü doktor gezdim artık çok geç artık implantlık olmuş senin dişlerin dedi hepsi 300,400 k fiyat çıkartıyorlar durumumuz var çok şükür ama gidip yaptırmaktan korkuyorum ağrı çekmekten korkuyorum
Knk şanslısın valla durumuun iyiyse millet pahalı diye yaptırmıyor yani, korkma valla acısını cek biraz sefasını gör sonra
Bu diş hastaliklari da bence varya tamamen genetik
doktorlara danış
Doktora danıştım zaten burada yaptıran var mı diye sordum
azı disleri nasıl . duser
Kırıldı kendiliğinden sonra zamanla parça parça döküldü
wayy babo wayy
Yapistirmada güzel oluyor
Geçmiş olsun