Eşim yemek yerken göğsünde ani yanma oldu hani göğsü değil yemek borusundan yukarı bir de halsizlik oldu yemeği bıraktı uzandı şu an yanma geçti ama hafif halsizlik var kalp ile alakalı olabilir mi
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim yemek yerken göğsünde ani yanma oldu hani göğsü değil yemek borusundan yukarı bir de halsizlik oldu yemeği bıraktı uzandı şu an yanma geçti ama hafif halsizlik var kalp ile alakalı olabilir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Muhtemelen üşütmeden kaynaklı kas spazmı yaşamış.
Mevsim geçişlerinde olur bazan böyle
Yine de tedbiren bir kardiyoloji uzmanına görünmesinde fayda var
Reflüsü olabilir mi?
Reflü göğüste yanma yapmaz../ boğazda ya da mide girişinde tepki olurdu
@YAMANANKARA emin misin? Bende var ve şiddetli yanma oluyor bazen.
Göğüste olmaz. Soru sahibinin tarifi üşütmeye işaret ediyor,
@YAMANANKARA ben yaşadığım deneyimden yola çıkarak yorum yaptım. Kesinlik içermez.
Çok haklısınız, ama zaten bu kadar anlatımla yorum yazılacak bir şey değil, doktora gitmek en doğrusu
Kalp ile alakası olabilir mi diye düşündüm yedi sülalesi kalp sorunlu kolesterol ve şekeri sınırda be bi büyük çikolatayı yiyebiliyor belkide dün yediği çikolata yaptı diyeceğim ama 24 saat geçti üstünden çok düzensiz besleniyor , yemek yerken aniden olması garip geldi
@YAMANANKARA tabiki.
Nefes darlığı
Sorduk terleme
Halsizlik
Kollara ya da şorta yayılan bir ağrı
Mide bulantısı
Baş dönmesi vs varsa beklemeden hastahaneye gidin
@YAMANANKARA pek kendine ne olduğunu anlatabilen biri değil ensesinde ağrı hissetmiş göğsü yanmış halsizlik çıkmış yemeği bıraktı yani bir anda şimdi iyi kalktı yime sigara içiyor korkuyorum genetik olduğundan ötürü teşekkür ederim
İhmal etmeyin kardeşim.
Hastahaneye gidin.
Eşiniz kendisi araba kullanmasın
Korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir …
Genetik yatkınlık varsa düzenli kontrole gitmesini tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
@YAMANANKARA haklısınız iyi olduğunu ısrarla gitmek istemediği için bişey yapamıyorum şu an öylece korkuyoruz bakalım
Sizi dinlemiyorsa ailesini arayın. İhmale gelecek şeyler değil bunlar
Çok geçmiş olsun
@YAMANANKARA ailesiyle görüşmüyoruz bende 32 haftalık hamileim bu yanma sürekli oluyor ama olduğu zaman acile gittiğimizde de sorun çıkmadı ekg de iki kere eko kan tahlili verdi o gün hatta 1 ay önce sorun çıkmadı hep aynısı oluyor emse ağrısı yemek borusu yanması
Yemek borusu yanması oluyorsa ve daha önce kalp endişesi ile gidilen hastahanede sorun olmadığı söylenmişse @HayatKısaKşlrUçyr. Çok haklı reflü teşhisinde
gluten olabilir
Yaşı kaç Koca'nın