Sürekli hastalanıyorum. Ve hastalıklarım uzun süreli oluyor. Geçen yaz Meniere yaşadım. 7 ay sürdü. Tam iyileştim, bu sefer de kulak zarım delindi. İşitme kaybım var, boğuk duyuyorum. Zarın kapanmasını bekliyorum. Nazar veya büyüden olduğunu düşünüyorum artık. Bunu nasıl anlayabilirim? Instagram'da metafizik hocası buldum ama dolandırıcı mı emin değilim
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyi bir doktora görünmek daha mantıklı. belki de yaşam şeklini değiştirmelisin.
Kulak zarımın delinmesinde benim suçum yok ki. Zaten düzenli bi hayatım ve düzenli beslenme stilim var. Bunlar olmasa spor da yapıcam ama olmuyor. Alkol, sigara kullanmam. Kafein de çok nadir, paketli gıdaları tüketmem. Sorun benim yaşam tarzımda değil
Sürekli hastalanıyorsan yaşam şeklinde bir yanlış var. kan değerlerini bir kontrol ettirmekte fayda var.
Offf buraları geçtik ya. Kulak zarımı doktor deldi. Sana bin kere söylemek mi gerekiyor anlaman için?
Ben kulak zarında değilim. büyücüye git haklısın. başka açıklaması yok. etrafına sorup büyücülerin kalitelisini araştır.
Büyü yaptıranlar büyücüye gider ahmak. Kendime zaten dikkat eden biriyim. Sence doktora gitmek ve kan vermek benim aklıma gelmiyor mu? Sadece birinin önerisini beklemiyoruz. Saçma sapan önerilerde bulunuyosun. Kaç insan kulağını temizletmeye giderken profesör doktor kulak zarını deler? Bu sana normal geliyor mu? Tuhaf tuhaf şeyler başıma geliyo ve müslüman olduğum için bilimin yanı sıra manevi konuda da destek almak istiyorum. Seni ilgilendirir mi? Hayır. Ya soruma cevap verirsin. Cevabın yoksa başka bi eleştiri yapmazsın. Herkesin aklı var, merak etme.
ben yarımcı oluurum sana ıstersen arastırma yaparım? azda olsa bılgım var
Ne hakkında acaba
buyumu var nazarmı var anlıyorum az cok
Seni çok zorlamayacaksa olur
zorlamaz dıye dusunuyorum kapımacık
Bolssmsyin pismam olursun
Nasıl oluyor peki bu işler :( kendimi sıkışmış gibi hissediyorum
Sohbet etmek istersen dinlerim
Hoca açısından mantıklı 😆
Peki nasıl anlayacağız?
Ben besyuze yaparım 🤣😂🤣
Hayır, ben diğerine dolandırılcam. En azından profesyonel dolandırıcı 😂
Off be yabancıya gitme diye dedim deli
Yok olmuşken profesyonel olsun 😂
Hadi ama bak daha iyi olacks
500k takipçin yok. Metafizik Instagram sayfan yok. Buna özel WhatsApp da iş hesabın yok. Diğeri daha havalı üzgünüm 😂
Arada bin lira niye oynuyor saniosun
Çoğu dolandırıcı
Bana da öyle geliyor ya
Büyü ve nazar olduğunu düşünmüyorum bu yüce Allahin imtihani ama sana koruma duasi ogretebilirim saglik niyetine okursun banada dua edersin
Ya olur tabi, ederim. Niye etmeyim, sende bana et :)
“Bismillâhillezî lâ yadurru me‘asmihî şey’ün fil-ardı ve lâ fis-semâi ve hüves-Semî‘ul-Alîm.”
Anlamı:
“Yerde ve gökte hiçbir şeyin, O’nun adıyla birlikte zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O, hakkıyla işiten ve hakkıyla bilendir.”
📿 Sabah ve akşam 3 defa okunması hakkında hadis rivayeti vardır. (Ebû Dâvûd, Tirmizî)
Aslan gelse saldiramaz
Cin yaklasamaz büyü islenez nazar değmez
Saglik icin ise kalbinden onu gecirerek oku
İslam’da sık okunan dualardan biri şudur:
“Eûzü bi-kelimâtillâhi’t-tâmmâti min şerri mâ halak.”
Anlamı: “Allah’ın eksiksiz kelimelerine, yarattıklarının şerrinden sığınırım.”
Allah razı olsun ya. Sana da dua edeceğim. İnşallah faydasını görürüm
Buda 2. Si özellikle bir yerde konaklayacagin zaman hayvan cin saldirilarindan korkuyosan sivrisinek aslan kaplan her türlü zararli mahlukat 3 kere Allâh icin okursun zarar 0
Göreceksin güzel insan Allâh karşına çıkardı ise bu duaları
Burdan sakin anliyorum diyenlere yazma
Kimse anlamaz yalan söylüyor çoğu abaza
Ne varsa Kuran'da var dimi 🥹 dışarı çıkmadan bende okuyım, inşallah bana da faydası olur. Yok bu korular hassas biliyorum. Herkese anne ismi vs verilmemeli
her şey kurani kerimde var 🥹
Ben bunlari okumadan güne baslamam yatarkene özellikle bismillahillezi olan duayi 3 kere okurum cok tesirli o
Peygamber Efendimiz ﷺ’in dışarı çıkarken okunmasını tavsiye ettiği dua:
بِسْمِ اللَّهِ، تَوَكَّلْتُ عَلَى اللَّهِ، لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
Okunuşu:
Bismillâh, tevekkeltü alallâh, lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh.
Anlamı:
“Allah’ın adıyla. Allah’a tevekkül ettim. Güç ve kuvvet ancak Allah’ındır.”
📿 Bu dua evden çıkarken okunur. Hadiste, bunu söyleyen kimseye “hidayet edildin, yeterli kılındın ve korundun” denileceği ve şeytanın ondan uzaklaşacağı bildirilmiştir. (Ebû Dâvûd, Tirmizî)
Bu duayida disari cikmadan binanin icinde okurkene cikarim mutlaka
Kiz sana ayaküstü ne ilimler verdim 🥲 amel edersen rahatlarsın
Evet o cinleri def etmek için olan sureydi. Bazen kitapta denk geldiğimde okurdum, yeni geldi aklıma. Allah razı olsun
Sendende 🩵
Valla teşekkür ederim ya, artık ihtiyacım var. Hissediyorum. Manevi duygularımı doldurmam gerekiyor
O halde ilk isim namaza başlamak olacaktır namaz insani insan kamil yapıyor sadece farzlardan başla kendini kasma 🩵
Geçen sene Meniere dönemim olduğu için atik hareketlerden daha kaçınıyorum. O yüzden şimdi değil ama iyi olduğum zaman tamamen inşallah başlamak istiyorum ☺️
Ben kılıyorum çok huzurluyum inan cennetteyim adeta şuurunda ödevlerimi yerine getiriyorum
📖 Nisâ Sûresi, 103. Ayet
إِنَّ الصَّلَاةَ كَانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ كِتَابًا مَوْقُوتًا
🇹🇷 Meali:
“Şüphesiz namaz, müminler üzerine vakitleri belirlenmiş bir farz olarak yazılmıştır.”
(Nisâ, 4/103)
1 yilda Allahin 1825 vakit emri var 30 günde oruç desen 1855
Ergenlikten sonra 60 sene yasasak 70 yaşa kadar
111.300 odev eder büyük bir derece cennette
Haklısın. Allah kabul etsin inşallah namazlarını. Yapmadığımız çok şey hakikaten. Maneviyat insana çok şey katıyor
Amin ne zaman sorun olursa burdayım üzülme Allâh büyük hiçbir şey boşuna değil 🩵
Çok teşekkür ederim, çok kibarsın. Tabii mutlaka sebebi var 🌸
Elhamdülillah öyleyim 🤭😂