saçların bundan dökülüyor olabilir mi aşırı dökülüyorrr öyle böyle değil
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer saçların bundan dökülüyor olabilir mi aşırı dökülüyorrr öyle böyle değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet çok düşük benim 60 benim 60 olduğu halde dökülüyor ferritin sac dökülmesi ve depresyona da yatkinlik yapar mod düşüklüğü hayattan zevk alamama uyku problemleri.. . demir ilacini kullan.. yemeni içmeni düzelt çiğ badem, çiğ findiklar süt ürünleri kefir özellikle tüket badem çekirdeği içi sebzeler beslenmede yer ver zamanla yükselir
aslında benim genetikte seyrek alopsi varmıs, ama genetikse yıllardır dökülmesi lazımdı benim iki aydır dökülüyor, mesela 2024 yılında 89muş dökülme yoktu ama ben iki aydır yaşıyorum dökülmeyi hemde cok yoğun
Toparlanir o zaman.. demir ilaci kullanip sac için yağlar oluyor spreyler oluyor duzenli kullanırsan toparlanır yoksa açılmalar başlayacak önünü alamazsin sonra
aslında tepede yıllardır bak çocukluğumdan beri bi seyrelme var o bölge hep aynıydı hep aynı seyreklikte, biberiye suyuna yağına ve vitaminlerime başladım umarım o bölge açılmaz yani daha da, dökülenlerin yerinede yenisi çıkar ins
Sarimsak sür. Şampuana Sarimsak at
Üst üste kan verdiğim için benimde düşük çıktı. Şimdi ilaç kullanıyorum. Ama saç dökülmesi veya başka bir şeye ihtiyaç var mı bilmiyorum. 6 ay sonra kontrol ettireceğim
Evt ondan dökülür çok düşük demir takviyesi alman gerekir
umarım ondandır ya androgenetik alopeside varda iki aydır dökülüyor işte inş demirdendir
O rahatsızlıkları bilmiyorum
çabuk toparla nasıl yaşıyorsun öyle?
2024 yılında 89muş hiç saç dökülmesi yasamıyodum ozamanlar, şu iki aydır yaşıyorum bundanmıdır
sadece saç dökülmesiyle kalıyorsa iyi.
dokulara oksijen taşınma kapasitesi azalıyor en geniş haliyle söyleyeyim
bir haftadır demir ilacı kullanıyorum feramat, halen bir etki gormedim insallah demir eksikliğinden dökülüyordur ya
biraz sabret
b12de 144 tü buarada
çok ciddi düşüş bu. 400 üzerinde tutmalısın en sağlıklısı bu
aynen üst sınır 888 oldugunu dusunursek benimki baya düşük kalıyor
ve doktor bana B12 ve d vitamini yazdı Demir yazmadı bile bana kendim gittim eczacıya sordum o onerdi, d vitamini görünmüyordu bile tahlilde neye dayanarak verdi onuda bilmiyorum
D vitamini genel olarak vermiştir belki de D3 tahlil yapılmadı mı?
B12 o kadar aşağı inmesi beyin sağlığı açısından uzun vadede ciddi bilişsel sorunlara yol açabilir. zihin sisi, öğrenme zorluğu, uyku bozuklukları vs
hayır tahlilde bile görünmüyordu verdi onu bitirdim ama
sorun yok D3 den zarar gelmez uygun dozda. ama b12 demir kullanmaya dikkat et, 1-2 ay sonra tahlil yaptır uygun kan değerine gelene kadar
ayağı kalktığımda gözüm kararıyor birkaç saniye hicbisey göremiyorum biyere tutunuyorum kendime gelene kadar
demir depoların tükenmiş çünkü. kesinlikle takip et
ondandır yani saç dökülmem
Demir ilacı dökmez
eksikliği döker
Olabilir halsizlik var mı
biraz çok değil
Yaş kaç
18
Stresten olabilir mi yks filan
hayır stresli değilim ama döküldüğü için stres yapıyorum tabi
Anladım çinko degeri de önmli dşye biliyorum
Ferrit kim