Arkamda duvar olmasa yerdeydim shsjdkgl ışıklar tamamen gitti neredeyse zor kalktım 🤦🏼♀️ bayılmadım ama bayılacak raddeye geldim ve daha dün tahlil verdim her şey müthiş shdjflgl bir şeyim falan da eksik değil niye böyle oldu aklıma bir şey de gelmiyor
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mutlaka su tüketimini arttır hafife alınacak bir durum değil bu sağlığın için çok önemli. Sık sık tekrarlıyorsa vitamin eksikliği ya da iç kulak problemleri olabilir nedeni. Tansiyonu nu da düzenli olarak kontrol etmeni öneririm 1-2 hafta tansiyon cihazları medikallerde var çok pahalı değiller sağlığına dikkat et
Ölçtüm 104 81 çıktı...
Vitamin eksikliğim yok bilinen bir rahatsızlığım da yok sadece sinirliydim biraz🤦🏼♀️
104 düşük bi değer bunu biliyorsun değil mi? Çok büyütülecek kadar değil ama sınırlarda geziyorsun sayılır ani düşüşler o etkileri yaratabilir tuzlu su maden suyu ve saf su tüketmeni öneririm
Biliyorum tabii ki ama çok ciddi bir seviyede değil diye bişey yapmadım. O esnada daha düşüktür muhtemelen 😂 çok önemli değilmiş uyuyunca geçer shsjdkfl
Uyuyunca geçer diyor ahshsjs
E geçer dhxhdjg
Ani baş dönmesi ve göz kararmasının birçok nedeni olabilir en sık tansiyonun ani düşmesi özellikle otururken veya yatarken birden ayağa kalkınca oluşan ortostatik hipotansiyon susuz kalma açlık ve kan şekerinin düşmesi kansızlık demir eksikliği bazı ilaçların yan etkileri ve yoğun stres veya anksiyete gibi durumlar düşünülebilir daha nadiren kalp ritim bozuklukları kalple ilgili sorunlar iç kulak hastalıkları migren nörolojik hastalıklar veya kan kaybı da neden olabilir özellikle bayılma göğüs ağrısı çarpıntı nefes darlığı şiddetli baş ağrısı konuşma bozukluğu tek taraflı güçsüzlük veya görme kaybı eşlik ediyorsa acil değerlendirilmesi gerekir.
Merhaba,
Ne güzel yazmışsın, bence kendindesin, tansiyon düşmüş olabilir, çikolata ye! 😅
Sağlığını ihmal etme doktora git! 😅
Açlıktan olur, yorgunluktan olur, çok şeyden olur!
Ahahahahahahaj hemen sonra yazmadım 🙃 iyiyim zaten şu an sebebini merak ettim
Hehehe O zaman başka 😅 bana da çok nadir olur açken çok yorulduğumda😅 çok oturduğumda bir an kalktığımda
Tansiyondan kaynaklı olabilir ya da açlık falan
Tansiyonmuş baş ağrısı uyutmadı en son 95 ti ağrıya sinirlendikçe ağrı artıyor 😂
Bazen olabilir böyle belki anlık tansiyon düşmüştür.. tahliller güzel geldiği için sevindim
Teşekkür ederim 🌺
Açlık veya kan şekeri düşmesi
arada olur öyle herkese tam nedeni ne bilmiyorum
Tansiyon
Kendime biraz geldikten sonra ölçtüm 104 81 çıktı shdjflş
Olmazdı böyle
Heee
Kansızlık ya da tansiyon olabilir
Kansızlığım yok
Tansiyon