1 gü

Nefes alırken bıçak gibi göğüs ağrısı yıllardır tekrarlıyor, nedeni ne olabilir?

Ben her nefes aldığımda göğsüme bıçak gibi bir ağrı saplanıyor bu her 2 haftada 1 veya 1 haftada bir oluyor ve ben bunu 3-4 senedir çekiyorum ağrı başladığı zaman hiçbir şey durdurmuyor ya da ben doğru tedaviyi bulamadım henüz bilmiyorum ama iki gün boyunca ben bu ağrıyı hep çekiyorum yani kronikleşmiş bir ağrı ve bu benim iş hayatımda çok etkiliyor çünkü iki gün boyunca yataktan çıkamıyorum işe de gidemiyorum halsiz oluyorum bitkin oluyorum bununla alakalı dahiliyeye gittim göğüs doktoruna gittim kardiyolojiye gittim tomografi çekildim EKG çekildim hepsi temiz çıktı mideden kaynaklı bir sorun olabilir diye endoskopi oldum gastrit çıkınca gastroenterolojiye yönlendirdiler doktor 3 ay bu ilaçları kullan gel dedi fakat kullandım geçmedi gerçekten bunu yaşayan var mı ne yapmalıyım özel hastaneye gitmeli miyim sizce özel hastanede çözülür mü? Allah rızası için yardımcı olun

Nefes alırken bıçak gibi göğüs ağrısı yıllardır tekrarlıyor, nedeni ne olabilir?