Poliklinik doktorlarının mesaisi bitmeden önce acile gidilirse boğaz ağrısı, vücut ağrısı için acil polikliniğe mi yönlendirir yoksa acil kendisi mi bakar, iğne vs. yapar
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Poliklinik doktorlarının mesaisi bitmeden önce acile gidilirse boğaz ağrısı, vücut ağrısı için acil polikliniğe mi yönlendirir yoksa acil kendisi mi bakar, iğne vs. yapar
Benim bildiğim kadarıyla acile gittiğinde önce triyaj yapıp şikayetinin ne kadar acil olduğuna bakıyorlar yani boğaz ağrısı ve vücut ağrısı tek başına ciddi bir acil durum olarak değerlendirilmezse yoğunluğa ve hastanenin uygulamasına göre polikliniğe yönlendirebilirler ama acil doktoru da değerlendirebilir özellikle ateş çok yüksekse nefes almakta zorlanıyorsan yutkunamıyorsan veya genel durumun çok kötüyse acilde bakmaları daha olası oluyor iğne yapılması da otomatik bir şey değil doktor muayene edip gerekli görürse ilaç veya serum gibi bir tedavi uygulayabilir bence sadece iğne yaptırmak için değil gerçekten durumunun değerlendirilmesi için gitmek daha doğru olur.
Cevap
4Cevap
Acil de bakar. Hemen arvales iğne. Sonra antibiyotik yazar yollar
Acil bakar geçer ama poliklinik görsün sonra randevu al der
aile hekimine git. o sevk etsin.
Bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?