Köydeyim ben, 5 gün oldu, 4 gündür aynı kıyafetler, aynı yataktayım hiç yoktu, bugün bir anda kaşıntı tuttu ama sabahtan hiç yoktu, akşama kadar da hiç yoktu, 1-2 saat olmamıştır yani gece aniden başladı korkuyorum bir şey vardır diye. Bu başlamadan önce bir şeye canımı sıktım, ağladım, düşüne düşüne acaba sonradan mı vurdu vücuda, vücudumun her yeri değil bazı noktaları kaşınıyor. Niye olabilir ki internetten baktım yok uyuz, yok kurdeşen, ya uyuyamadım bile ya da farkında olmadan beni bir şey mi ısırdı niye böyleyim yaaaaaaaaa sabaha geçer mi napıcam tüm üstümü değiştim yeni temiz kıyafetler giydim çorabıma kadar geçmiyor of
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
stres de tetiklemiş olabilir böcek ısırığı da olabilir hemen uyuz diye düşünme biraz sakinleşip soğuk kompres dene sabaha geçmezse baktırırsın
Kolonya parfüm denedim gecmedi soğuk su caldim her yerime gecmedi
kolonya ve parfüm sürme daha çok tahriş edebilir yeni temiz kıyafetlere geçmen iyi olmuş biraz bekle kaşıntı artarsa ya da döküntü şişme olursa doktora görün
Olmazsa sabah bir duş alırım geçmezse bir de yatağımı degisirim geçer belki
aynen bi duş alıp yatağı da değiştirirsin belki rahatlatır peki bu kaşıntı başlamadan önce köyde farklı bi şey yedin mi ya da bi yere gittin mi
Hicbiryere gitmedim
Patates ve menemen dışında bir şey de yemedim
yediklerinden çok başka bi şeyden olmuş olabilir detayını burada anlatmayayım istersen özele gel daha rahat konuşuruz
köydeysen net uyuz bulaşmıştır biz 7 ay boyunca tüm aile uyuz olmustuk tam geçiyor tekrar başlıyordu kabus gibi birşeydi daha fazla ilerlemeden doktora git
İnternette uyuz aniden olmaz yavaş yavaş ilerler yazıyordu ve ben 5 gündür koydeyim benden önce gelen kalan bir ton kişi var annemler vs vs kimsede olmamisti koydeyim arabamız yok gidemem ki şu an da aniden pat diye acile
Temiz ortam degilide ev hijyen değildir kıyarermi degiş
Temiz bir duş ve temiz kıyfetler giy duş al rahatlarsın kaşıntı geçer
Sabah alabilirim sanırım anca herkes uyuyor şu an ama yine de bugün duş aldım daha sabah bir şey yoktu kıyafetlerim de yeni yikanmisti
Alerjin olabilir mesela köydeyim diyorsun toza karşı
Ama 5. Günüm bugün böyle sonradan olur mu ne bileyim
4 gündür aynı kıyafetleyim diyorsun yani olabilir tak diye anında olabilecek bişey değil nasılsa toz tutabilir kıyafetin
Teşekkür ederim
Rica ederim
Stresde olabilir bu aralar seni üzen veya çok düşündüren bur şey var mı
Ya yoktu bir şey bugün bir misafir geldi köyde babaannemlerde kaliyorum abuk subuk konustu bana modum düştü ağladım baya bir kafama takip düşüne düşüne
Kasintidan bişey olmaz hastaneye bile gerek yok bekle 2 gün
Neden canın sıkkın senin
kirden?
Alarji olabilir
Sivri sinek