diyot mu her neyse, onu takmak için sütyeni kıvırmayıp çıkarttırıyorlar mı
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer diyot mu her neyse, onu takmak için sütyeni kıvırmayıp çıkarttırıyorlar mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gerek yok sadece göğüsün alt kısmı hafif sıyrık olmalı 4. Ve 5. ınterkostal aralik dediğimiz kaburga arası kısımlar için. Sıkı sütyen ile rahat edebilirsiniz lastik tutar en azindan
benim bir arkadaşıma çıkartmışlardı değişen bir şey mi
Ya bu biraz sütyenle de alakali veya ölçüyle de alakali. Net veri almak anlaminda parazit yapmasın diye de bazen çıkartmak gerekebiliyor metal kısım da etkileyebiliyor aletten alete de değişiyor kimi vakumlu kimi göğüse direkt koymalı kimi yapıştırmalı biraz işlemi yapan kişiyle de alakali hastayla da alakali
sütyende metal var diye çıkartılmıyor yani öyle mi? öyleyse metalsiz bir şey giyeyim
Siz metalsiz giyin bu biraz hemşirenin veya hastanın durumuna bağlı bi mevzu. İnternete ekg elektrotları takılma yerleri diye yazarsanız nerelere takıldığını görürsünüz zaten. Hemsire sizin mahremiyetinizi bile bile ihlal etmek istemez sütyeni cikarmak istiyorsa muhtemelen kıyafetten ötürü parazit oluşumu gibi ama genellikle sorun oluşturmaz ben bu şekilde ekgleri çekiyorum hatta hastanın bizzat kendisine direktif verip gerekli kıyafetsel yönlendirmeyi yapıp dokunmayı en aza indiriyorum bu biraz çalışma stiliyle de alakali durum hastayla da alakali durum bazi hastalar kaşektik yani çok zayıf da olabiliyor bazen kuru ciltli oluyor nemlendirmek gerekiyor kiyafet ıslanmasın istiyoruz veya kilolu oluyor gibi gibi durumlar
ya uzun uzun açıklamışsın ne tatlı.. teşrkkür ederim
Hahahaha rica ederim ne demek geçmiş olsun talepleriniz ve şikayetleriniz için şikayet kutusu şurada zkzjxkxjxsk
ben seni ekliyorum sağlık problemim olursa senin kafanı şişrmek istiyorum
Hahahaha tabiiii tabbiii
Sadece göğüs altı açıkta olsa yeterli diye biliyorum
Sütyen varken de çekilir bence
herkes çıkarttırıyor demiş
Bayadır takmadım ama sütyeni sıyırarak takıyorum ben normalde
Bana cikarttirmislardi askim
cikart ya nolacak duzgun olsun
mecbur çıkartcaz derlerse
niye sordun ki o zaman canim gittiginde ogrenirdin zaten dfjhg
Metal varsa evet
bundan dolayı mı? ben diyot tam yapışsın diye sanıyordum benim saflık
Tabiki metal
Çıkarıyorlar evet
emin misin:((
Yani sütyen takmadigim için bilemem ama çıkarttıriyolar diye biliyorum
Eee çıkar
Komplesine gerek yok
O sütyen çıkacak
emredersin komutanım
Aferin asker
Kapalı mısın
hyr
Bence açmıyolar ama genelde ekg de kadın hemşire oluyo sıkıntı ediceğin bir durum olmaz