Panik atağım var çok kötü sakinleşemiyorum napıcam ben, atlatan var mı ne olur yalvarırım bakın
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kimi sey gelip gecer kimi sey delip gecer. Cok zor atlatiyor insan hele de kendi dunyasinda yalnizsa. Yalniz kalmamaya calis hobiler edinmeye calis cok zor oluyor. Allah yardimcin olsun
Allah sizden razı olsun. Asla geçmeyecek gibi geliyor inanın zihnimi hayatimi kontrol edemez oldum. Sehir dışında okuyorum okulu bırakıp aile yanına dönmek zorunda kaldım. 1,5 aydır peşinde koşuyorum her seyden de haberi varken umrunda bile olmadım bana kıyamaz dedigim insanın. İnsan aklını yitirecek gibi oluyor. O gününü gün ederken ben Mahvoluyorum her gün
Amin
Sana tavsiyem soyalles ailenle arkadaslarinla aklini indan irak tut. Yalniz kalma. yalniz. kalirsan kafani bu konudan kaldiramazsin. Gonul isi bir bataklik onu dusundukce cirpinirsin cirpindikca batarsin. Yalnizsan yasantinda Rahat biriysen gerekirse sadece oyalanmak icini birini bul.
Yalniz kalmasam da kafamda o oluyor gercekligimi yitirmiş gibiyim her sey sanki hayal gibi geliyor
Beyin ne dusunurse dil. onu zikreder dil ne zikrederse. kalp. onu hisseder. Once onu konusmayi sonrada dusunmeyi birak baska erkek mi yok kitlik var sanki
Geçecek gerçekten. Şu an çok ağır geliyor ama panik atağın o yoğunluğu sonsuza kadar sürmüyor. Yavaşça nefes al ve yalnız kalma
Allah sizden razı olsun. Asla geçmeyecek gibi geliyor inanın zihnimi hayatimi kontrol edemez oldum. Sehir dışında okuyorum okulu bırakıp aile yanına dönmek zorunda kaldım. 1,5 aydır peşinde koşuyorum her seyden de haberi varken umrunda bile olmadım bana kıyamaz dedigim insanın. İnsan aklını yitirecek gibi oluyormuş gercekten de.
bende de panik atak var ve merak etme sadece zaman lazım…
Gercekten mi
evet ama unutma çok özlesen de sevsende sakın geçmişe dönme bitmişse bitmesi gerekiyordur. hayat ne olursa olsun devam ediyor bir süre kendinle baş başa kal yara bandı arama ve bir kaç ay yalnız kal ne istediğini ve neler yaşadığını sana artı ve eksilerini kimlerden uzak durup durmaman gerektiğini her şeyi düşün ve kendini iyi hissedecek şeyler yap ne resimlere bak ne mesajları oku her şeyi sil onunla ilgili olan ve hayatına devam et.
Allah sizden razı olsun. Asla geçmeyecek gibi geliyor inanın zihnimi hayatimi kontrol edemez oldum. Sehir dışında okuyorum okulu bırakıp aile yanına dönmek zorunda kaldım. 1,5 aydır peşinde koşuyorum her seyden de haberi varken umrunda bile olmadım bana kıyamaz dedigim insanın. İnsan aklını yitirecek gibi oluyor. Mahvoluyorum her geçen gün
Evet seni anlıyorum ama sevmeyene ne yaparsan yap gözünde gözükmezsin bile okuluma yoğunlaş işini kur hayatına bak bazen küçük felaketler bizi büyük felaketlerden kurtarır Allah gönlüne ferahlık versin
kardeşim yardımcı olrum da burdan iki kelimeyle değil dm yaz cidden yardımcı olurum
Psikiyatriye git ben öyle yapmıştım
İlaçlar iyi geldi mi
Geldi fakat ben bıraktım tam kullanmadım usengeclikten sen tam kullan ama
Sakin ol ponciğim ya saçmala kalk kahvaltını yap çayını kahveni iç
Nasil sakinlesicem ben cok korkuyorum böyle olunca ölmek istiyorum
Neden korkuyosun anlamadım inan
Atak gelince çok korkuyorum
Allah rahmet eylesin şimdiden rahmetli kız çok iyiydi🤲🤲🥺🔪🌸
Niye boyle dedin
Ne bilim ayrılınca öldüm bittim. Gibi davrandığın için. Ayrılınca kimse ölüp bitmesine gerek yok. Giden si ktir olup gitsin dersen bu kadar kafada sorunlar yaşamazsın
Sakın ol dertleşmek iyidir
Herkes elbet ayrılır uzatma bu kadar geçer
başka manita bulacaksın
Keyfine bak 3 aya aklına gelmez
Dünyada bi erkek o mu ya kendine gel
Yaz bi
Yardımcı olayım
Knsmk istermisin
Sakin ol saglik yerindeyse gerisini boş ver kanka
neden bitti?
Affetmedi beni toksikleşmisti
aldattın mı neyi affedecek