Ya küçük bir kalp krizi geçmişim var 3 yıl önce falan ve dün yolda yürüyordum kalbim ağrımaya başladı normal ni ağrı değil o günü hatırlattı biraz sonra neyse dedim bugün gündüz kahve içtim ama ağır değildi sonra merdiven çıktım nefes nefese kaldım şimdi de ağrı var nasıl desem tarif edilmez bi ağrı
Doktora gittim dalga geçtiği için bi daha gitmem kararı aldım ölsemde gitmem diyecek kararlılıkta o yaşta kriz geçirmeyi ben seçmişim gibi bu yaşta ne krizi deyip güldü bişey yok dedi gönderdi ama o sırada kalbim nasıl mahvolmuş durumd anlatamam yani sanki bıçakla içini paramparça delik teşik etmişsin giib bi ağrı bi yara varmış da derin bi. kesik var da öyle bi ağrı ve ben ölü gibiydim hayatta kalmiş gibi görünüyordum sadece ama hayat bitmiş gibi kaybedecek hiçbir şeyim yokmuş gibi bi his 3 yıl geçti eskisi gibi fazla bi ağrı yok ama arada o günü hatırlatan ufak ağrılar oluyor evde tektim ve o an sadece iyi olmaya çalıştım öylece ölebilirdim de.. neyse okuduğun için teşekkürler
Düşün gülerken kalbim ağrıyordu ufacık gülümseme ve ben kahkaha atan biriydim ve zaten ölü gibiydim ama gülemiyordum sırf kalbim o paramparça hissiyle ağrıyor diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Özellikle 3-4 fincan espresso içtiğimde kalbimde feci şekilde çarpıntı oluyor. ☕
Maşallah kalbin yi dayanıyormuş daha çok dayananını da gördüm ama Allah kalbinin iyiliğini arttırsın inşallah
Amin, inşallah. Bir şekilde dayanıyor işte ama bakalım. Nereye kadar dayanacak, zaman gösterecek. 🙂
Ben kahve içmiyorum, geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum canım en iyisi
Sağlıklı insanın hali başka oluyor
Bu arada nasıl oldun ne durumdasın
Emar sonuçlarını bekliyorum. Teşekkür ederim 💖
Çıkınca ve doktora muayene olunca bana haber ver rica ederim
Uykuluyken bazen soğuk cevaplar verebiliyorum bu arada
Sorun yok tamam canım 🌸
Aynısı kahve oldum olası çarpıntı yapıyor olabildiğince az içmeye çalışıyorum ve kalbin ağrıyınca başka şeyleri de tetikliyor doğru
Ya küçük bir kalp krizi geçmişim var 3 yıl önce falan ve dün yolda yürüyordum kalbim ağrımaya başladı normal ni ağrı değil o günü hatırlattı biraz sonra neyse dedim bugün gündüz kahve içtim ama ağır değildi sonra merdiven çıktım nefes nefese kaldım şimdi de ağrı var nasıl desem tarif edilmez bi ağrı
Kalbim ağrıyor diyerek ağlayasım geliyor arada ya
O kıyamam sanaa kahveyi tamamiyle kes bi dene bakalım ağrı ne durumda eğer Allah göstermesin ağrılar devam ederse doktora görün
🫂
Çok teşekkür ediyorum kahveyi çok nadir içiyorum ya içince bazen çarpıntı mı ağrı mi pek anlamıyorum arada değişen etkileri oluyor
💗🫶🏻🫠🫂
Doktora gittim dalga geçtiği için bi daha gitmem kararı aldım ölsemde gitmem diyecek kararlılıkta o yaşta kriz geçirmeyi ben seçmişim gibi bu yaşta ne krizi deyip güldü bişey yok dedi gönderdi ama o sırada kalbim nasıl mahvolmuş durumd anlatamam yani sanki bıçakla içini paramparça delik teşik etmişsin giib bi ağrı bi yara varmış da derin bi. kesik var da öyle bi ağrı ve ben ölü gibiydim hayatta kalmiş gibi görünüyordum sadece ama hayat bitmiş gibi kaybedecek hiçbir şeyim yokmuş gibi bi his 3 yıl geçti eskisi gibi fazla bi ağrı yok ama arada o günü hatırlatan ufak ağrılar oluyor evde tektim ve o an sadece iyi olmaya çalıştım öylece ölebilirdim de.. neyse okuduğun için teşekkürler
Düşün gülerken kalbim ağrıyordu ufacık gülümseme ve ben kahkaha atan biriydim ve zaten ölü gibiydim ama gülemiyordum sırf kalbim o paramparça hissiyle ağrıyor diye
Neyse konuyu kapatalım en iyisi kötü günleri hatırlamanın anlamı yok