Ayrılık acısından kafayı yedim arkadaşlar, panik atak geçiriyorum sürekli sakinleşemiyorum arkadaşlar, psikiyatriye gitmeli miyim, ilaçlar hakkında çok korkutuyorlar beni, kullanan, düzelen var mı ne olur yardım edin
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gitmelisin eğer durumun üstesinden gelemiyor isen.
İlaçları doktor kendisi ayarlıyor bırakacağın zamana kadar fakat bu süreci kendi başına atlatmaya kalkma çevrende konuşa bileceğin birisi bulunmalı sana destek olacak bir arkadaşın dostun ilk etapta konuş rahatlamaya çalış ağlamak geliyorsa içinden ağla içine atma kafanı yaşadıklarınıza takma takarsan beyin sürekli olan biteni düşünmeye devem eder seni çok daha fazla yorar ve çökertir.
kaybeden o sen değilsin.
Fakat dediğim gibi sürecin üstesinden gelemeyeceğini düşünüyorsan kesinlikle gitmelisin.
Gelemiyorum inanın üniversite öğrencisiyim farkli ilde ama okul hayatım bile etkileniyor ailemin yanına dönüyorum. Panik ataklar geçiriyorum yaşamak istemiyorum. Peşinden koşuyorum hâla istemiyorum diyor sağlıklı düşünemiyorum
Nereye baksam onu görüyorum zaten her şeyi ona bağlıyorum.
Peşinden koşmayı bırakmalısın evvela kabul etse bile yine kafası esince gidecek bunun bilincinde ol.
Ve piskiyatriye git lütfen kendine bir iyilik yapmış olursun.
Ciğeri beş para etmez için ne döktüğünüz göz yaşına değer ve kaçırdığınız zamana nede geriye düştüğünüz derslere.
Düşünmekten vaz geçmeniz gerekmektedir çok zor bir şeydir fakat denemeniz gerekmektedir ve sohbet edebileceğiniz bir arkadaşınızın yanına gitmenizi tavsiye ederim.
İnanın hayatim gözlerimin önünde mahvoluyor ve umrunda bile olmadım. En cok da bu acıttı. O bana hiç kıyamazdı
Kıymazdı değil zihnini kandırma lütfen sadece belli etmezdi.
Hayatınızı heba etmeye değmez Sinan yağmurun aşkın gözyaşları adlı eserinde söylediği gibi.
"Aşkta yukarı veya aşağı yoktur.
Neden daha fazlasını arayayım?
Ben onunla aynıyım"
Onu mükemmel kılan sizdiniz sizin bakışınız o mükemmel değildi veya çok güzel değildi siz sevdiğiniz için size mükemmel geldi bir başkaları da olacak hayatınız da en güzelide sizi siz gibi seven biriyle tanışacak olmanız olacaktır ama kendinizi tüketirseniz kendine zarar vermekten başka bir şey geçmeyecek elinize yas 1 - 2 gündür 3. güne yas ta yaş ta bırakmayın s. edin gitsin.
Cok teşekkür ediyorum size
Ben cok hata ettim ama o kadar pişman oldum ki. en kötü psikolojik olarak en zor zamanımda terk etti beni kendisi üniversiteye başladı yeni ortam ve hayat kurdu
Evet gitmelisin insanlar aklını yitir biliyor bu konuda hiçbir şey senin sagligindan önemli değil kimseyi dinleme yan etkileri şu an yaşadığın durumdan daha kötü değil O ilaçlar seni uzun vadede iyileştirecek
Gercekten mi. Teşekkür ederim yorumlarınız için gercekten aklımı yitiriyorum artik iyi degilim hic
Deneyeceğim o halde..
Yoksa zaten durumum iyi degil
Siz hiç kullandınız mı
Sizin ne icindi
Cok gecmis olsun
Geri dönmüyor asla
Ecet
Ne kadarda atlattınız
Benim 1,5 ay oldu ama hep peşinde koştum
Kurtulamıyorum resmen zihnimi beynimi hayatimi işgal etti
Evet kesinlikle durmuyor
Cevap
4Cevap
Ilac kullanmada anlat ayrilma sebebi ne kac aylik sevgiliydijiz
1,5 yıl. Ben buyuk hatalar yaptım son zamanlarda da toxicti. Kirici sözler ve kavgalar
Bende ilaç kullanma korkusu yüzünden gitmiyordum sevgilimden ve işten okuldan ayrılınca her şey üst üste bindi çok kötü panik atak yaşamıştım bunu yaşıcam diye evden çıkamıyordum psikiyatriye gittim ilaç kullanmak istemedim panik atak demişti o da neyse sonra terapi aldım bana iyi gelmişti 7 seans aldım sonra bıraktım iyi olunca tabi arada yine oluyor eskisi gibiyim diyemem ama yavaş yavaş düzeliyor
Ne diye korkutuyorlar. Bir de kişisel tecrübemden yola çıkarak çok fazla şarlatan var ama onlardan çok nitelikli etik ruh sağlığı profesyonelleri var ülkede. Ben yakın zamanda adhd tanısı aldım ilaçlar çok iyi geldi
İlaç kullanırsan daha kotu olursun bırakamazsın falan
Hayır. Bir de insan insanın ilacı. Çevrenizde kadın arkadaşlarınız var mı
Var evet ama kimse yardım edemiyor artık
Birbirinizle dayanışma çemberi kurmak inanılmaz iyi gelecektir yaşınız kaç? Okulda bunu kurmak belki daha kolay olurdu
20 yasindayim
Belediyenin psikososyal destek merkezleri oluyor illaki psikiyatri uzmanına görünmenize gerek yok. Öğrenci misiniz
Evet öğrenciyim
Okulunuzun psikososyal destek birimine başvurabilirsiniz. Bir de hazır dönem başlamışken varsa okulda crochet topluluğuna katılabilirsiniz. Ya da ilginizi çekebilecek diğer topluluk/kulüplere
Bu ilaçlar gelecekte çok engel olur diyorlar ise girerken falan dogru mudur acaba
3 yıldır ben de unutamadım knk ama fazla kafaya takma benden abi tavsiyesi
Nasıl unutamadiniz 3 yilda
unutamadm knk senin yeni böyle oluyosan bana sor bir de ben neler çektm ağlayp
İlaç falan kullandınız mi
Yo niye kullanim knk
git 2 aya hiçbişeyin kalmaz.
yeni bi manita tüm yaralarını iyileştirir
Keske o kadar kolay olsa hayatim gidiyor elimden diyorum dediğiniz seye bakin..
çözülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?