PCOS (polikistik over sendromu) tanısı kondu ve yaşım 19 olduğu için doğum kontrol hapı vermedi, onun yerine Dydrogesterone 10 mg ilaç verdi. Bunu kullanan var mı ve PCOS sürecini nasıl atlatacağız
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer PCOS (polikistik over sendromu) tanısı kondu ve yaşım 19 olduğu için doğum kontrol hapı vermedi, onun yerine Dydrogesterone 10 mg ilaç verdi. Bunu kullanan var mı ve PCOS sürecini nasıl atlatacağız
Merhaba, dydrogesterone gerek adet düzensizliği, gerek pcos tedavisinde hormonal düzeni sağlamaya yardımcı olması için kullanılır. Aslında kullanımı oldukça yaygındır. Sadece bizim ülkemizde ilk tercih değildir,
Daha önce hemşirelik yaptığım için kadın doğum tarafına biraz aşinayım. Dydrogesterone PCOS’ta bazı durumlarda kullanılıyor ama doğum kontrol hapının birebir alternatifi değil. Doktorunun verdiği şemaya göre kullanman en doğrusu
Cevap
4Cevap
PCOS için genelde Ocean Polysitol 30 Saşe kullanıyor
temassız sevişseniz bir süre olmaz mı
Neden ne alaka ki
vücudunun oluşabilecek mikrop ve bakteriden uzak durması lazım. muhtemelen idrar yolları enfeksiyonuda geçirmişsindir.
Bir arkadaşım 4 sene kullandı hapı ama şu an çocuğu var
Bu hap mı
Evet regl filan sorun oluyor bekarken ama evlenince düzene giriyor şu an kullanmıyor sanırım...
Detaylı bilgi vereyim yaz bana
Sadece pcos için mi
Evet canım
İlişki rutinin nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?