Bu saatte uyumayanlar var mı, dertli olanlar, kalbi ağır durumda olanlar burada mı, uyku tutmuyor, aynı şekilde neler yapabilirim
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bazen kafaya takılan şeyler yüzünden benim de uykum kaçıyor, kalkıp telefonda geziniyorum ya da müzik açıp boş boş tavana bakıyorum genelde geçmesini beklemekten başka pek bi şey elden gelmiyor
Cevap
16Cevap
Şükür bir derdim yok. Sadece uyku sorunum var bir süredir
Allah iyilik versin uyku sorunu zorluyor gerçekten
Benimde uyku sorunum var aynı şekilde tek derdimiz bu olsun
Öğlen vakti tüm yorgunluk çıkıyor fazlası ile geceleri uyunan uykuyu hiçbir şey tutmuyor ya uyku düzenimizi cidden düzeltmemiz gerek
Heveslerin kursağında kalınca uyku düzenin alt üst oluyor ondandır
Sende mi uyuyamadın nasılsın iyi misin halin keyfin nasıl
Keyfin iyi olsun inşallah hayırlı şekilde olsun uğraşın olması güzel bir şey sen yaparsın uğraşmak çaba göstermek güzel şeyler çaba gösteren yarı yolda kalmaz asla asla unutma..
Hayır hayır öyle deme yaparsın yorgunluğun geçmesini bekle kendini zorlamadan için ferah olsun gerisini halledersin inan vücudun şifası dinlenmekten geçer rahatça dinlen sakince çabaladığın sürece hantallık falan kalmaz güzelce dinlen sonra yavaş yavaş yapacaklarını yap inanıyorum sana
Ne demek kalbini ferah tut canım dualara devam edelim hepimiz 🤍
Yıkılmış bir yanım, Ağlayan gözüm, kahrolan yüreğim, mahfolan yüzüm.
Nasılsın iyi misin halin keyfin nasıl
Ahmet kaya misali: Ölümü düşünüyorum anne.
Sen?
İyi olmaya çalışıyorum Allaha şükür seninde kalbin iyi olsun içine ferahlık iyilik gelsin bolca inşallah
İnşAllah'ta Sanki Kafam 7/24 secadede birde Ölümü istiyorum, keşke şu Melhame-i Kübra savaşı bi gelse Kurtulsam şu dünyadan hem şehit olurum mis.
Hayır hayır öyle olmaz gerçekten niyet önemli kurtuluşlar öyle olmaz cidden açıklamak isterim şehit olmak için savaş çıkmasına asla gerek yoktur kalbin şehidi olmak bizim elimizdedir ölümü istemek kurtuluş olmaz her zaman yaşarken Allahı anmak ona secde etmek varken tek isteğimiz ölüm şehit olayım kurtulayım ile olmaz cidden her şehitlik kurtuluş olmaz kalbimizin savaşını kurtaramadıktan sonra nice savaşlara girsek şehit olsak hiçtir
Bir söz atmak isterim gerçekten hoştur
"Kim kalpten, samimi olarak şehit olmayı isterse, yatağında ölse bile Allah onu şehitlerin mertebesine ulaştırır." (Müslim, İmâre, 157))
Şehit mertebesi için savaşlara gerek olmaz her zaman biz kalbimizi iyi tutarsak o mertebede gayet iyi oluruz ve daha çok Allahı zikretmiş oluruz ha gerçekten şehit olmak güzel mertebe ama biz yaşarken şehitliğe uygun kalben yaşar isek gerçekten en hayırlısıda bu olur gerçekten kalbimden geçenleri söyledim yanlış anlama Allah hepimizin kalbine ferahlık iyilik versin..
Ben yeni müslüman olduktan sonra Şimdiye kadar Şehitliği istiyorum, Sırf bunalımda olduğum için değil
Sabaha akşam Hz Osmanın yüzüğüne kazılı olan duayı okurdum her seccademde Hatta o kadar içten ediyordum ki ve o kadar pişmandım ki geçmişte Üstüm sırılsıklam olurdu Ağlamaktan.
Bu dünyada hiçbir şey için ağlamadım başka Çünkü her zaman derim Ne kalbimi senden başkasından korkut nede Kalbime senden başkasının sevgisi girsin.
Sabahliyorum✅🌹
Nasılsın iyi misin halin keyfin nasıl
İyid iyelim sen neler yapiyosun var mı bi skntin 🌹
Hep iyi ol daim Allah iyilik versin güzellik versin sıkıntım uykusuzluk benim
Tesekkurler ayni sekilde 🌹Uykusuzluguna sebep biri veya bi olay var mı
Bende çok teşekkür ederim geceleri huzursuz olduğumdan uyuyamıyorum desem doğrudur
Aklina taktigin bisey olmasa huzursuz olmazsin🌹
Takmaktan daha çok gece gerginlik hali oluyor sebepsiz ondan dolayı
Anlat diycem istersen beklerim
Lök dşye uyudum 11 de
Çok dertliyim.
Gel dertleşelim.
hoş geldin nasılsın iyi misin halin keyfin nasıl dertleşmek istersen buradayım
Özel olarak yazabilirsin istek atarım sorun yok
Varr
hoş geldin Nasılsın iyi misin halin keyfin nasıl
İyiyim sen nasılsın
Bende iyi olmaya çalışıyorum teşekkür ederim hep iyi ol hayır olsun neden uyumadın
Canım sıkkın biraz
Hayır olsun anlatmak ister misin buradayım dinlerim
Boş ver hem canın sıkılmasın hemde burada anlatılacak mevzu değil
Yani özelden anlatabilirsin istek atarım ama anlatmak istemezsen tercih senin her ne olursa olsun cevabın Allah yardım etsin
Boş ver canın sıkılmasın boş konular için teşekkür ederim
Estağfurullah derdin boşu olmaz o gönlünden geldiyse basit demek senin hissettiğin şeylere hakaret kalır ama asla unutma ne zaman istersen ben buradayım
Teşekkür ederim
He burada.
hoş geldin
Karısı ağrısı da dert sayılır mı 😀
hayır
Varrr
Çalışıyorum sen napıyorsun
sohbet muhabbet
derdim yok rahat batti uyumuyom 😃
sen niye uyumadin
Olsun olsun derdin olmasında iyi ol daim
Uyuyamıyorum hiç 1 yıla yakın uyku düzenini ciddi bozdum diye bilirim
bende aynı durumdayim biliyor musun calisiyorken bile bozuk duzenim geceyi seviyoruz galiba
Allah yardım etsin sanada ama bedenimize zarar veriyor bu durum geceleri uyumak için var gündüz uykusu telafi etmiyor ama her şey vaktinde güzel bir şekilde oturtmak gerekli düzeni
evet dediğin gibi gece uykusu gibisi yok bazen duzelttigim oluyor ama 2 günde tekrar bozuluyor. spor yapıyorum mesela ona bile zor yetisiyorum bazen umarim sen de duzeltirsin
burada
hoş geldin Nasılsın iyi misin halin keyfin nasıl
Derttt
Derdin nedir Nasılsın iyi misin halin keyfin nasıl
İstek atarım sorun değil yeterki derdini anlat
Gecmis oksun
Kaö yaşındasın sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?