Güncellemeler
10 gü
Her iki elim birden ya şaka gibi
Güncellemeler
10 gü
En kısa zamanda bilekliği almalıyım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elim yine uyuşuyor ve yine can sıkıcı olmaya başladı

Elim daha iyi oldu diye bilekliği almamıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benimde parmağın birinde tendon zedelenmesi var , atel aldırdı bı 10 kullandım sonra sıkıldım. Boşta şu an az hareket ediyorum. Düzenli kullan bence
Sinir sıkışması tarzı bişi mi
Evet tamda o dkdjdj
Al al kullan bilekliği bir de kas gevşetici veriyorlar sanırım onun için elinde ilacın varsa onu da kullan mutlaka
Kas gevşetici bıraktım yan etkilerinden sonra doktor romantizma ilacı verdi o iyi geldi ondan kalmıştı sanki ama 4 5 tanesinden ne oalcak doktor komtrole gel demişti sınava çalışıyorum diye 3 hafta sonra giderim dedim ders çalışırken elimi kullanmaktan uyuşma geri dönüyor sanırım
Bilekliği alıp doktora gidince ilaç yazar artık
İnşallah diyelim, geçmiş olsun tekrardan
Çok teşekkür ediyorum düşünüp cevap verip ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ediyorum 🙏🏻🙂
Ne demek 🌸
🌸💖
Bileklik ne tam olarak bende de el uyuşması var da
Hangi el
Sol
Bana doktor yazdı reçete olarak da almadım
El uyuşması için bileklik yaz görsel olarak görsen daha iyi olur eli korumakmve dinlenip iyileşmesini sağlamak için kullanılır ama ben dikkat etmiyorum sanıırm2sağ el olunca mecbur kullanıyorum birde sen sağ else ağırlık falan mı kaldırıyorsun
Sen bi kaediyolojiye git stres dert sıkıntın falan var mı
Kalp krizi öncesi uyuşma olmasın en kısa zamanda doktora git stresi vs. de bırak doktora hidene kadar
Spor da yapıyorum
Ufak tefek ağırlık var
Stres değilse eline çok uüklenmekten elime bişey sar ya da doktora git bileklik veriri muhtemelen söylersin destekleyici birşeyler verir bana nöroloji doktoru bileklik yazdı ona ya da fizik tedaviye falan birine git onlar ne yapacağını söyler alanı değilse diğerine yönlendirir bend eçalılırken ağırlık kaldırmaktan başladı
Bende spor malzemesi alırken eldivenle almıştım acaba onu mu kullansam ama onla uyulmaz
Yanında verdiyseler bi bildikleri var kullanman gerekiyor ama sana kalmış
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Masaj iyi gelir mi?
Niye soruyorsun fizyoterapist misin
fizik tedavi iyi olur
Doktorda zaten dedi 3 hafta sonra gel geçmezse fizik tedavi dedi ve doksvdan dolayı sonsvdan sonraya bıraktım 2 ay falan geçti üzerinden 3 ay olscak toplamda ondan sonra gidecem
inşAllah ii olursun
Çok teşekkür ediyorum daha iyiyim çok şükür
Sinir sıkışması varsa düzenli kullan
Var da kullanmıyordum domtor hep kullanmam için verdi diğer doktor yazın en sıcak günlerinde ne alakaysa bana diyo bu bilekliği gece uyurken elin üşümesin diye kullan aklımda tek dönen şey ' yaz ayında elim neden üşüsün ve kullanmanın mantığı kalmaz ki' oldu
Neden bileklik takıyorsun
Doktor verdi istersen ona sor
alman şart
Sende m aldın
bana gerekmedi
Nasıl gerekmedi
Uzman gibi kullanmalısın dedin de
Bende kullandın sandım
uzman değilim bilekliği savunuyorum sadece
Bilmeden uzman yorumu yaptın bi. bana mı cevap vermek için vermiş gibi geldi
cevap vermiş olmak için yazdım
Teşekkür ederim cevap için
burada uzman yorumu gibi. çok bilmiş cevplar verilmesini doğru bulmuyorum insan bilmiyorsa bilmiyorum demeli kendinden emin konuşup bi yorumda bulmamalı ben bilmediğm şeyde öyle yapıyorum
rica ederim