4 aylık hamileyim, insülin direncim var. Dahiliye doktoruna gittim, ona "Bana insülin mi vereceksiniz, bileklerim şişmeye başladı, tansiyonumu da bakayım mı, gebelik zehirlenmesi varmış" dedim ama hep bunları internetten araştırdım. Doktor bana "Çok pimpiriklisin" dedi, kendimi rezil ettim. Yürüyüşü söyledi, ben de evde bazen yapıyorum dedim. "Neden ev?" dedi, "Dışarıya çık falan" dedi. Bir gözüm görmüyor, doğum şeklim için göz doktorundan bilgi al dedi. Doktor da sanki sert bir tavırla "Ben sana garanti veremem" dedi, kadın doğum uzmanıma kızar gibiydi. Ben sadece "Sizin fikrinizi alacağım, kararı elbette kendim vereceğim" dedim. Kendimi rezil mi ediyorum, takıntılı mıyım?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hamilelik dönemini çok merak ediyorum, kadınlara sormak istediğim şeyler var ve doktora ne sorduğunu merak ettim.
Neden merak ediyorsun ki
var iste merak etigim seyler
var iste merak ediyorum
Yok sordukların gayet normal doktora soracağına yapay zekaya sor
Beni bu doktorlara kadın doğum uzmanım yönlendiriyor
hiç çekinme kafana ne takılıyorsa sor kendini rezil edecek hiç bir durum yok
Hamilelik dönemü çok farklı bir durum ya aslında bebeğimi korumaya çalışıyorum o yüzden bilinçli davranıp internetten araştırıyorum öğrendiklerimi de doktora soruyorum o da beni takıntılı biri olarak gördü galiba
hiç sorun değil dert etme istediği kadar takıntılı görsün sen için rahat edecek şekilde çekinmeden sor öğren boş ver umursama
Doğru söylüyorsun
O zaman rahat ol pimpirikli olma kendine eziyet etme ama kafana da takılan ne varsa sor öğren ihmal etme
Haklısın öyle yapayım
bişey sorcam yazsana bana bi
Sormakta çok haklısınız benim hastalarımda soruyor tabiki sorucaksınız çünkü korkuyorsunuz ve bilginiz yok ama biz doktorların bilgisi olduğu için size bilgi vermek ile sorumluyuz hanımefendi
Ben korktuğum için soruyorum ama takıntılı gibi gözüküyorum galiba
Yok yok gözükmezsiniz
Yani rezil etmekten daha beter hala düşüyorsun
Gerçekten mi
Sana neyin ne zaman verileceğini kendi doktorun karar verir bunu gördüklerinle doktorun gördükleri Arasında dağlar kadar farklı alt tarafta birisi doktora sorunu yapay zekaya sor demiş sakın böyle bir hata yapma
İnternetten araştırdıkça daha takıntılı oluyorum ve doktora soruyorum her şeyi araştırmakta doğru değil
Sen araştırma yapmayacaksın düzenli kontrole gideceksiniz sadece önemli durumlarda bakabilirsin ama bu olduğu hemen araştırayım şu oldu Hemen araştırayım şuna sorayım buna sorayım önce kendiniz dolduruyorsun kendini hamileliğini kendine işkence ettiriyorsun
Haklısın doktor zaten tehlikeli bir durum varsa söyler
Bugün rezil oldum onun için ne yapabilirim doktor 1 aya unutur mu birde kadın doğum uzmanımın yönlendirdiği kişilere gittim doktorumun adını söyledim o yönlendirdi dedim
Doktor şimdiye kadar çoktan unutmuştur
İnşallah unutmuştur
Unutmuştur rahat ol
Teşekkür ederim
Ayrıca evde yürüyüş de dışarıda yürüyüş arasında daha çok fark var Dışarı her zaman daha iyi daha sağlıklı hem fiziksel hem ruhsal
Evet haklısın bazen evde işlerim oluyor dışarı çıkamadığım günlerde öyle yapıyorum
Her gebelikte böyle şeyler olur ve normal çünkü senin psikolojin Şu an tek kişilik değil önemli olan bunu alışkanlık haline getirmemek
Haklısın şu takıntılı halimi bir kenara bırakıp mantıklı davranmam lazım
Sürekli mantıklı davranmaya çalışmak bu düşüncede olmak da senin mantıksız yapman gereken şey şu an her şeyi olağan şekilde yaşamak yani ağrın sızın kanaman olmadığı müddetçe her şeyin normal olduğunu düşünmen lazım Ondan sonra da ağrın olduğunda ağrının durumuna göre çünkü her hamilelikte ağrı olur sızlama olur kanama olur Bunların derecesi önemli bunların takibi önemli
Haklısın
Bir şey olursa yaz
sorr sorr
hayır normal