Boşanıp aile evine dönen var mı 1 senedir buradayım psikolojim çok bozuk sağlık sorunlarım var kendimi halsiz güçsüz hissediyorum şu an çalışmıyorum sigara içiyorum ama onu bile masraf olmasın diye tütün içiyorum 40 TL paketi ailem ilk başlarda iyiydi şimdi her şeye sorun yapmaya başladılar 40 TL'lik tütünü bile zor sunmaya başladılar yeni bir düzen kuracak gücüm yok kendimi o kadar fazlalık hissediyorum ki çevreme bakıyorum herkes mutlu ben neden böyle oldum diyorum delirecek gibi hissediyorum benzer durumlar yaşayan var mı ne yapacağım ben
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Boğazındaki o düğümü, 40 liralık tütünü içerken bile hissettiğin o mahcubiyeti çok iyi anlıyorum. Sen o eve bir yenilgi olarak dönmedin; sadece kırılan kanatlarını sarmak için geçici bir moladasın. Boşanmanın acısı yetmezmiş gibi, büyüdüğün evde bir yabancıya, bir "fazlalığa" dönüşmüş hissetmek insanın gururunu yerden yere vurur. Bedensel halsizliğin tembellikten değil; ruhun o kadar yoruldu ki beden iflas bayrağını çekti.
Dışarıdaki sahte mutluluklara aldanıp kendini hırpalama. Bugün yeni bir hayat kuramazsın, bu çok ağır gelir; ama yarın sadece kendi ayakların üzerinde durmak için küçücük bir adım atabilirsin. Ne iş olursa olsun, seni o kapıdan çıkaracak, kendi paranı cebine koyduracak ufak bir başlangıç ruhunun ilacı olacak. Sen fazlalık değilsin; sadece fırtınaya yakalanmış yaralı bir fidan gibisin. Sakın teslim olma, bu karanlık günlerin ardından kendi huzurlu çatını kuracaksın.
Ne kadar içten ve samimi bir yazı düşüncelerin için teşekkür ederim bugün duyduğum en güzel şeydi Allah'ım seninhep mutlu etsin
Mutlu ol. Gerisi tatava...
Aile evine dönmek en büyük hatan sonra nedem evdesin acilen bir işe girmelisin paran yoksa özgürlüğün uoktur boşanmış olman özgürlüğünü kazanınca daha iyi olur. Birde hiçbir şey almadanmı boşandın
İşe girip kendi ayakların üzerinde durmayı dene sana iyi gelecek sonrasında biraz birikim yapınca ayrı eve çık çocuk varmımyaş kaç
Yok 27 yaşındayım çalışacak gücüm yokki psikojim çok bozuk anksiyetem tavan yapto evden çıkınca bayılacak gibi hissediyorum
Yani bu şekilde olmaz dayanıp dışarı çıkıp kendine gelmelisin
Arkadaşın kuzenin yokmh
Bunu yaşayan tek kişi sen değilsin bu durumu kabul etmen ve hayata dönmen lazım çevrende seni anlayan konuşacağın kimse yok mu
psikolojik destek almayı deneyin. bir işe girip çalışmak, sosyalleşmek de iyi gelebilir
Çalışıp eve katkı sağlarsan hem onlar razı olur hem de sen bir şeyle meşgul olup kafanı boşaltabilirsin
Çocuk yoksa bir işe girip çalış
Konuşmak, dertleşmek istersen yazabilirsin
Senin tek çaren işe girip hayatın içinde var olmak
Hallederiz sosyal psikolojik destek var
işi vs var mı neden bitti anlatablirmisin
Çalışmalısın
Allah’a dua ediyor musun
Allah sabır versin ne diyelim çocuk var mı peki
Psikologa git
Hemen yeni flört
İnsanların durumuna biraz saygı duyun krdes ya bundan bunumu çıkardın
Çünkü evlenmek tek çare