tavsiyelerinize aşırı ihtiyacım var 18 yaşında 87 kiloyum. yüzüm o kadar şiş ki yanak içim de boşluklu değişik çok kiloluyum. gözlüğüm yüzüme küçük geliyor falan aşırı garip bir yüzüm var. psikolojim çok bozuldu flörtüme utançtan fotoğraf atamadım düzelmemin imkanı yok mu?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok mu yemek yiyorsun yemeden mi kilo alıyorsun
cok yemiyorum sagliksiz besleniyorum
O zaman boş vaktin çok canın sıkılıyor bu arada aklına abur cubur falan geliyor galiba yani belki direkt yemeği engelleyemezsin ama vaktini bir şeylere harcayabilirsin mesela doğal olarak zihnini bundan belki kurtarabilirsin
Ama sen mükemmel bir fiziğe zaten sahipsin ki
Zayıfla bu en büyük glow up
Zor yapilir
kazanamazsin
50 yaşındaki antropoza girmiş amca 18 yaşındaki kıza ne boktan yorumlar yapıyorsun qmk kız özgüven kazanmak için fikir aliyo felaket tellalı gibi kazanamassin diyo siz bu yaştan sonra mutsuzluktan bir köşeye geçip ona buna mal mal şeyler mi yaziyorsunuz
@Meymune182828 Malmisin olm sen sitede yasim 100 benim sizin gibi mallar oldukca bu site çökmez :D
Bı ziktir git başlarım sanada yasinada siteyede yazma kardeşim millete mal mal şeyler defol surdan
@Meymune182828 Ne kadar ortalık malisiniz ya erkeklerle muhattap olmak icin bi g. tünüzü acmadiginiz kaliyor sitede mk sokak kenarlari ya
@Meymune182828 Mk kasari sanki sana yaziyorlarmis gibi kendini göstermek icin laf dalasina girmen yokmu birde ne kadar basit oldugun belli
Sen fazla mı açtın gotunu amca kişi kendinden bilir işi şimdide bana sarmaya başladı yvsak yvsak seyler yazmayın insanların morelini bozmayın yazdığınız bir cümle karşı tarafın morelini bozabilir 18 yaşında özgüven sorunları olan genç bir kıza bunlar yazılır mı hasta mısın hastaneden mi kaçtın tedavi ol randevu al
Sanane sinirimi bozdun karışirim
@Meymune182828 Boşa kur yapma senle işim olmaz abla yirtma kendini yazinida okumuyorum bosa yazma mk :D
Sana amca diyorum 24 yaşındayım sana kur yapmam mantıklı mı
Moruk sevmiyorum konunun benimle ne alakası car
@Meymune182828 Allah bilir transindir kesin :D takil kız ayaklarina işte :D
@Meymune182828 Sen benden büyüksün g. zekali :D 23 olacam daha :D
Neyse ne gelip burada insanlara mal mal yorum yapamazsın benim canımı sıkan bu oldu o kadar
@Meymune182828 canina sokayim mk :D
Sana sokayim direkt
@Meymune182828 erkeksin yani :D
He erkeğim kardeşim ben
erkekleri etkilemek icin falan demissin bi de kizlardan hoslaniyorum dede ben👍🏻👍🏻