Bizde ilk kuşak akraba evliliği olunca hemen sağlıksız engelli çocuk doğuyor, adamlar 4000 yıl birbirlerinden çoğaldılar hepsi yüksek IQ ve sağlıklı
12 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizde ilk kuşak akraba evliliği olunca hemen sağlıksız engelli çocuk doğuyor, adamlar 4000 yıl birbirlerinden çoğaldılar hepsi yüksek IQ ve sağlıklı
Çünkü o kadar malsınız ki kuzen evliliklerinin zekayı etkileyebileceğini düşünüyorsunuz :D Bu durum tamamen akrabalık bağlarının koparılması için yahudilerce uydurulmuş bir algı oldugunu düşünüyorum. Hatalı kusurlu doğumların pek çogu beslenme kaynaklı genlerin bozulmasıyla ilişkili olabiliyor. Ayrıca Kürtler genel olarak etcildir et yemeklerini çok yer ve beyin zihin gelişimi de hayvansal proteinlerle olur otla börekle hamurişleriyle değil. Mesela folat eksikliği çeken gebe kadınlarda doğum kusurları artabiliyor ya da b2 vitamini çok eksikse düşük riski artıyor. Ben kedilerde bile kaliteli mamayla besleyince önceki doğan hastalıklı yavruların artık sonraki doğumlarda yok oldugunu gözlemleyebiliyorum.
Ben yahudilerden bahsediyorum
Hee evet sonra gördüm, onlarınki zeka değil o_çocukluguyla alakalı. fazla şeytanlar ve bazı uyduruk şeytani öğretilere göre hayatlarına ve dünyaya şekil veriyorlar. para sistemini türlü dümen ve kurnazlıkla değiştirip milletin haklarını ben de gasp edip köşe başlarını en baştan kapsaydım beni de akıllı görürdün ama akıl bu demek değil. yahudilerin akılla alakaları yok sanıldıgı gibi akıllı değiller. akıllı olsalardı dünyayı kaosa sürüklemeyi marifet saymazlardı.
nerden biliyorsun ki bizden öncelilerin akraba evliliği yaptığını bizim bildiğimiz kendi toprağımız için 200 yıl ayrıca bence akraba evliliği yapanlar zamanla neslen tükenmeye mahkum sağlıksız doğan çocuk çok yaşamıyor yaşasa bilen evlenip çoğalamıyor zaten sorunlu nesil o an da tek bir ömürde yok oluyor zaten sağlıklı olan genetik devam ediyor
Cevap
11Cevap
Kim onlar
Zeki falan degiller sadece kotuluk yapmaktan cekinmiyorlar insanlarin haklarini yemekten korkmuyorlar bunu matah bisey saniyorlar bu sebeple de cok guzlendiler. Hicbir etik degerleri yok. Bende dr olmasa ortaligin mmnnq koyardim emin olabilirsin olay zekilik degil hatta zekilikten cok uzaklar.
Tebrikler ilginç bir konuya barnak attın 🤔🤔
Aynen garip yani
O zaman mesela GDO diye bir şey yok mesela aşı diye bir şey yok her şey doğal benim fikrim bu
Aynen 4000 yıl birbirlerinden çoğaldılar 200 Nobel kazanan var aralarında yahudilerden ve sadece dünya nufusunun 0,02 % lik kesimi onlar
burada Yani mesele 4000 yıl değil, hangi genlerin havuzda dolaştığ..
O zamanlar engelli doganlar dogal seleksiyon ile eleniyorlardi. Dogumda olum orani, dogumdan sonra ilk bir kac yil yasama orani cok dusuktu.
Dogal seleksiyon ile elenecek kisiyi yasatmanin maliyetine katlaniyorsun aslinda
Kim onlar knks
Kürtler hiçbir zaman akıllı olmadiki shsjs
Yahudilerden bahsediyorum
Akraba evliliği deyince aklıma ilk gelen kürtler oldu haklı olarak. yahudiler mi sağlıklı? Yahudiler sapigin önde gideni dünyadaki tüm kaos onlar sebebiyle çıkıyor 🙉🤦
Sen hiç Yahudilerin şu anki kitabı olan bozulmuş tevrati okudun mu o kitabın içinde neler yazılı hiç haberin var mı tevratta ensest ilişkinin guzellemesinden bahsediyor
Bak bu adam bir şeyler biliyor ben dünyayı kimler yönetiyor diye bir kitap okumuştum yıllar önce babam böyle şeylere meraklıdır ve kitabın kapağında tek göz piramit vardı diye dikkatimi çekmişti kitabı baştan sona okudum Necmettin Erbakanin yazdığı bir kitap Yahudilerin kutsal kitaplarından masonlara masonluk derecelerine Siyonizme kadar hepsini anlatıyordu. orada gördüğüm bazı şeyleri hayal ürünü zannediyordum ama aylar once epstein dosyalarından sonra aslında hepsinin gerçek olduğunu anladim
Tabiki öyle. netenyahu Trump hepsi sadece kukla arkalarında çok başka kişiler var.
Bunlar işlerini çok gizli yürütüyorlar mason yapılanmaları bunun en önemli parçalarından biri. Nüfusları az oldugu için mason yapılanmalarıyla dünyada önemli kişileri kendilerine çekip manipüle ediyorlar kendi çıkarları için kullanıyorlar. Bunun haricinde lioncular rotaryancılar falan da var onları da araştır. Dediğin gibi epstein dosyalarıyla daha net açığa çıktı. o herifi zaten taşeron olarak kullandılar ve ortadan kaldırdılar işi bittikten sonra. çünkü konuşturtmak istemezler böyle adamları sağ bırakarak.
@acayipadamm ben Jeffrey epsteinin hala öldüğünü düşünmüyorum ve ülkemizdede epsteinle bağlantısı olan olaylar olduğunu düşünüyorum mesela ikbal Uzuner cinayeti Türkiye'deki ilk satanist vakası olan şehriban coskunfirat münevver karabulut bu cinayetlerin hepsinin ortak bir noktası var. mesele munevveri katleden cem garipoglununda öldüğüne inanmıyorum
Evet bazı şeyleri ört bas ettiklerini ben de düşünüyorum senin gibi. Ama bu yahudilerin birilerini kurban etme olayları sadece şuanki yaşadıgımız yüzyıla ait değil belki dünya kuruldugundan bu yana bu şeytanlıkları hep yapıyorlar sadece sen ben görmedik görmüyoruz, gizli yapıyorlar. Her ülkede parmakları var, gizli örgütlenmeleri var ve birbiriyle kontak halindeler. Ülkeleri de bagımsızmış gibi gösteriyorlar ama parça parça ne kadar çok ülke olması onların çıkarlarına yarıyor. bir tane yahudi iş adamı vardı üzeyir garih, ben çocukken o adamı öldürmüşlerdi, medyaya tinerci para istedi o da vermedi bıçaklandı cinayete kurban gitti diye servis ettiler ama yıllar sonra o olayın da yahudiler tarafından tezgahlandıgını duydum. adamın diz kapaklarını falan mı ne kesmişler ve bunun bir sembolik anlamı varmış. Galiba bunların kuruluşlarına bağış mı ne yapmamış. bu adamın gözlerini falan da oymuşlar söylentilere göre. Fakat medya o zamanlar kontrolsüz oldugu ve çogu bunların elinde oldugu için gerçekleri farklı söylediler. gerçi hala şu an medyayı haber akışlarını onlar kontrol ediyor.
Oha la aşırı korkunç 🙄😰tövbe tövbe ya bunlar nasıl sapik nasıl korkunç...
Evet bunu hep yaptılar ki. Peygamberlerin çogu onların içlerinden çıktı yine aynı şekilde ilahi kuralları tanımadılar çogunu öldürdüler. Bu nedenle hayatları yalan oldugu için lanetlendiler ifadesi geçer kuranda. Zaten bazı aklı selim yahudiler kendilerine Tanrının gazabının kendilerine geleceğini biliyorlar ve söylüyorlar son bir kez daha. Bunların çogu israilde yaşamıyor bu yüzden.
Senin burcun ne gizli?
Aslan
Benimki ne sence fkfkf
Akrep mi
hayır değil.
Hangi adamlar
Yahudiler
Şmkansız
O nedir
İmkansız
Kimmm
Yahudiler