Çok kabız olduğum için huzursuz bağırsaktan hemoroid oldum ya, çok kötü bir hastalık mı, ne olacak
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kabız olduğum için huzursuz bağırsaktan hemoroid oldum ya, çok kötü bir hastalık mı, ne olacak
Çok geçmiş olsun bacım, hiç korkma yalnız değilsin. Kabızlık ve IBS kaynaklı bende de oldu, hayatımı kabusa çevirmişti.
Utandığım için aylarca erteledim, boşuna acı çekmişim. İstanbul’daysan kesinlikle Prof. Dr. Emre Sivrikoz tek geçerim. Alanında inanılmaz bir cerrah; eli o kadar hafif ve yaklaşımı o kadar naif ki boşuna stres yapmışım dedim. Hemen bıçak altına yatırmıyor, en güncel ve ağrısız yöntemle beni resmen hayata döndürdü.
Ne yaptı işte bende de ibs var işte
Hala kabızın varsa kayısı ye basırsakların düzelain ağrın varsa sıcak suya otur kompile leğene koyup açık bir şekilde içine otur iyi geliyor
Çok yok aslında acıyor
Geçer ni ya çok mrolim bozuldu
Çok yok ya kabuz olunca kötü
Ders çalışırken evet
Hayır ya yok be nerde fıtık da var bejde
Zaten ftr bana dedi sen ders çalışmaktan kabız da oluyrosunudr diye çok oturmaktan oldu
Senin var mı Hemorid
Gitmedim ya çok kötü bir şey mi çok panik oldum
O kadar da kötü değilim ya
Ya yaparken çok kötü oluyor biraz daha kötü oluyor sonra geçiyor
Evet işte kabız değilim ama şimdi de acıyor muhtemelen bşrkaçmgüne geçer
Hayır hiç ıkınmıyroum ki tuvalette çok falan kalmam hiçte zorlamam. Ama bende şey var huzursuz başırsak bir gün ishal oluyorum pat ertesi gün kabız oluyorum hatta bazen akşamına yani. Bri de bunun üstüne oturduğum için daha da arttı. Ama 6 ay önce falan brşaz zorladım kan gelmişti sadece şimdi öyle kan falan da yok sadece acı
Yok ya işte gaz falan da yapıyor, stres olmayacak sağlıklı besleneceksin. Ben spora başlayacağım artık da bazen hareket ederken bile popom acıyor. Allahım fıtık var popom öyle diş eti çekilmem de var mxjdjdcjcjjck yaş:26 ama a
Yüklenmeyen hastalık kalmamış çok mu yordular seni ya çok mu yüklendiler senin üstüne 🤣 ya bel fıtığı artık herkese var bende de 3 tane var mesela benim benimle 3 tane bel fıtığı var 🤣 ama spora gittiğinde örneğin ağır kaldırmaya başladığında eğer ki hemoroidini de tetikleyebilir bu ağır kaldırmak ağır işe girmek daha hareket ederken popon acıyormuş nasıl spor yapacaksın acaba 🤣
İşte ne bileyim valla sorma
Ama geçer inş
Fıtık büyük değil ya ders çalışırken beni çokz doladı arada bir ftr falan idare ediyorum hem belimde hem boynumda var da. Popo için krem yazdırdım inş geçer ya iyiyim daha
Harekete geçmem lazım her hastalık hareketeizlik kilom falan da yok aslında benim
Kesinlikle bir yerden başlamamız lazım öncelikle iç hastalıkları bağırsaklarına bakması lazım ama çok güzel bir doktor olması lazım daha sonra ortopedi fıtığın için eğer çok zorluyorsa çünkü spor yaptığında da ağıra girdiğin takdirde belini her zaman ağrıtacak öbür günler küçük herhalde
Evet etkiliyor da alıştım biraz ilk 23 de çıkrı 26 yım şimdi düzleşme de var. Hemorid mi Bilmiyroum çatlak falan da olabilir belki
Aynen oturmaktan oldu benim
Çatlaksa daha sıkıntı kendi kendine iyileşmesi gerekiyor hiçbir müdahale edemiyorlar en azından huzursuz bağırsak sendromuna bir çözüm bulabilirler tedavi edebilirler biraz daha rahatlamış olursun fıtık deyip geçmeyelim fıtık da çok etkiler ilerlediği takdirde bacağını yerden kaldıramazsın sürüklüye sürükleye gidersin mesela bende 3 tane var akşam olduğunu sert yere yatırım her zaman
Bir ara çok kötüydü bacağım aşırı ağrıyordu belim iyi de boynum kötü bu günlerde. Hemorid çatlaktan kötü sanki ya
Gittim aşkom zaten krem falan hap veriyor allahtan ileri değil bide spor yüzme düşünüyorum adlında
Evet evde egzersiz yaptım 6 ay çok iyiydi
Ben başlayana kadar kaç ay geçer
Psikojim de şey cncncnc
Hemorid olduğunu bilme yazamam
Utanç verici
Biraz
Teşekkür ederim benimle konuştuğun için Allah razı olsun
Allah şifa versin tüm hastalıklarımıza daha büyüğünü vermesin çaresi olsun da
Eşim der ki yüz tane hastalığı var popısu ayrı dişi ayrı fıtığı ayrı
Eşim yokta olursa nxnxxnxn
Her şeyi söylemem lazım demi evlenmeden yani Hemoridim var da nasıl denir ki dkjcjckxkxkxkc
Hasarlı der bana dnnxncx
🥹🩷😂
Sağ ol
Çok teşekkür ederim o kadar cevap verdin
Yaptın
Saol özeldennyazamqdım kusura bakma
Ayyy çok iyisin ama
Bdjdxjjxjx ne zaman biter konuşma
Teşekkür ederim bir şey olursa yazabilir miyim yine
Eywallah dnbxjc
Evet ben maalesef
Geçti mi
Geçti ama yine gelir ameliyat diyor doktorlar
Ne kadar süre geçiyor
Bir ay üç gün üç ay bende üç ay sürdü
Sonra nasıl geçti
Geçmedi haka var ara ara kanamam oluyor
Açıyor mu peki benim tuvaletimi yaparken çok acı
Evet acıyor
Çatlak geçiyor ama Hemorid çok kötü ya
Keşke olmasaydım
Bizde hirsi ailede
Benimde babamda var ameliyat oldu
Senin kaç yıldır var
5 yıldır var bende olmam lazım sma param yok
Ameliyat mı dedi doktor
Evet ameliyat dedi doktor
Muayene basıl etti ya utanıyorum
Arkama parmak sokarak 😞
Yüz üstü mü uzandın
Yoooo
Nasıl yatılıyor
burada demesem?
Özelden yazamam ya
Domalma diyim
Sustun?
Şimdi gördüm
Anladım
Pantalonu az aşağı indiriyorsun sonra parmakla kıçına parmak sokuyor
Çok büyük bri hastalık mı ya çok mrolim bozuldu
Genel cerrah mı
Bir saatlik ameliyat değil büyük hastalık
Evet genel cerrag
Büyük değil demi yani kanser olanlar var
Ona doktor karar verir olabilir
Yok yani çokta kafaya takılmamalı sonuçta tedavisi var
Tabii ki tedavisi var muhakkak
Tamam yani çokta ağlamama gerek yok
Ağrın varsa ağla Laman normal ama korku için hayır ağlana gerek yok
Korkuyorum
Neden korkuyorsun
Çok hasta olurum duramam çok kötü olur di ye
Korkmana gerektirecek bir şey yok
Tamam en kötü ameliyat olurum yani ne yapayım
Ondan kaçış olmaz
O kadar ilerlemez belki
Sen bir doktora selam ver
Korkuyrıum ama geçti
Korkma dedigim gibi git bi doktora sen
İyiyim ama
korkmana gerek yok tamam?
Tamamdır
Teşekkür ederim
Rica ederim halledersin sen guveniyorum sana
İnş geçer tamamen de
InseAllah ameliyat gerekirse bile korkma git ameliyatini ol
Aynen babam da olsu bizde
Sen kendin icinmi sordun baban icinmi
Kendim
Şimdi tuvalete çıktım acayip bir batma cam kesiği gibi ama kan yok çatlak mı acaba
Catlak olabilir bir baktir bi doktora git birak yazmayi simdi gelmez sonra gelie. Siskinlik var mı arka tarafta?
Şişkinlik tam anlayamıyorum var gibi
Kan hep olur mu
Bende oluyor bazilarinda olmuyor. Siskinlik soyle diyim. Kalcalarin yana dogrumu? ya da sildiginde orta delik diyeyim silerken tuvalet kagidi ile donuabiliyormusun?
Ora deliğin altında var sanki ama valla derim mi yoksa şişlik mi anlayamıyorum ki
O şişliktir dediğim gibi yarın öbürsü gün bence bir hastaneye git bir kontrol ettir kendini ben anladım sen dediğimi yap git bence
İyileşmezse giderim artık
Öyle durarak iki aydan aşağı iyileşmez doktora git doktora git doktora git doktora git
Benim dedem de de var idi amcamda da var idi annemde de var babamda da var hepsinde var bende de var kardeşlerim de var hepsi doktora gitti kendiliğinden geçmiyor
Krem var
Krem var siriyorsun kremi var parmağında deliğe sokup sürmen lazım birde ilacı var bir halta yaramıyor
Kremi de içeri sıkamıyorum korkudan
Sokamazsin bende de oyle doktora git
Tamam sağ ol valla
Sen sagol
Yok sen daha çok sağ ol Allah razı olsun annen de ne durumda ameliyat oldu nu
Bilmem ilgilenmen umrumda da degil. Ne hali varsa gorsun.
Aaa tamam
Tskler eic secmissin?
Ne demek
Cevap
5Cevap
Doğumdan sonra oldum ondan önce de vardı bı defasında ateşim bıle çıktı cıdden çok ağrı ve ağrılı durum
Sakın utanma annene söyle bunu fıtılı falan var kronık hale gelmeden onu kulan yoksa çok çekersın
Ben utandım soyleyemedım öyle dolaştım ağrılı falan sonra kronık hale geldı
Ya nasıl oluyır tuvalet yaparken mi açıyor. Babamada da bar benim ameliyat oldu
Ameliyat artık don çare ama ıyı doktor denk gelirse çıçek gıbı yapar
Senin kan mı oldu nasıl oldu acaba çatlak falan mı doktor nasıl muayene ediyor
Çatlakta var hemıroıde var kronık de var doktora gıtmene gerek yok fitili var diyorum ya o yerlı oluyor
He onla geçer mi krem var bende Aslı’da
Ben fitil korkuyorum ta
Korkma bı kulan rahatlıcaksın
Ameliyat mı olmak lazım ya hep ilerliyor sanırım senin kaç yıl oldu
var endiselenecek bir durum degil doktora git ilac verir gecer bana oyle oldu
Tamamen geçmez ki
Sıvı tuket tuvalette çok kalma sıcak suyu içinde vakit geçir biraz kuru yuyicekler yeme
Hayır dikkat ediyordum da bağırsak sorunum var işte bir ishal bir kabuz
Yedikleri dikkat et ablam
3vet kktu
Ne
yok be ölen yok ama kroniktir zor bi durum
var di
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?