Her hafta kaş mı alınır, yüz mü alınır of lazer de bitirmiyor a q hayatı ya
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her hafta kaş mı alınır, yüz mü alınır of lazer de bitirmiyor a q hayatı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Doğduğumdan beri kaşlarımı almıyorum senin bu söylemlerine bakılırsa benim kocaayak gibi bir şey olmam lazım
Ben sürekli aldırıyorum nizami temiz durması benim için önemli
Açık olmak gerekirse ben bu güne kadar konuştuğum hiç bir insanın kaşlarına bakmadım. Yani senin için temizlik ve bakım anlamı da önemli bir uğraş ancak ben sen söyleyene kadar insanların ekstra bu konuda bir uğraş verdiğini bilmiyordum. Bir yaşıma daha girdim sağol be
Bu kıl mevzusu esmerlerde çok olan bir şey mesela esmer kızların dudak kenarlarında bir hafta almasalar kıllar çıkıyor belli oluyor siyah siyah
Ben kumralım yalnız tenim de baya beyaz
Bende beyazım ve sarışınım hiç killarim çıkmaz. sadece özel bolge hariç. Killar esmerlerde daha çok belli oluyor genelde o yüzden böyle yazdım mesela kız arkadaşım esmer bir kız ve kolundaki kıllar çok belli oluyor benimkiler ciksada yokmuş gibi görünüyor çünkü sarı sjsjsj ancak güneşte çok çıkarsam belli olur
Benimkiler sarı değil de böyle açık kahve gibi ama varlar işte o da beni sinir ediyor
Kadın olmanın çok derdi var kilin çıkar almak zorunda kalırsın. regli hamileliği doğumu hepsi kadına ait erkekler kıllı ayı gibi dolasinca ses yok ama biz hemen bakımsız oluyoruz valla onca derde rağmen yetmezmiş gibi birde ataerkil ülkede erkekleri sevdikleri sistemde yaşıyoruz sanki dünya kadına karşı kurulmuş bir sistem gibi
Kadının bakımlı kalabilmesi gerçekten ciddi bir paraya bağlı. En azından ben lazere, kuaföre, cilt bakımına ciddi para harcıyorum. Bunlara ulaşamayan kadınlar için kim bilir ne kadar zordur. Çok haklısın bu arada 😕
Aslında kıl tüy haricinde ciddi bir para gerektiğini düşünmüyorum bakımdan ne anladigina bağlı bakım makyaj veya estetik değildir ve kadınlara cilt bakım ürünü diye sivilce geçirici vs diye saçma sapan ürünleri kakaliyorlar ver vaadi al parayı fakat hiçbiri işe yaramıyor çünkü ozellikle videolarda filtre kullanıp kusursuz gösteriyorlar bunuda o ürün yapmış gibi gösteriyorlar. Onun haricinda bakımlı olmak zor değil dişlerini temiz tut saçını temiz tut tırnak bakımı falan giyim kuşam vs bunlarda zaten asgari düzeyde olan şeyler. mesela ben hiç kuaföre gittigimi hatirlamam saçlarım doğuştan düz ve bir tarak vursam fön çekmiş gibi oluyor hiçte boyatmadim doğal sarı zaten dokunmadım. lazere deneme amaçlı bende gitmiştim ama kılların tamamen bitmesine engel olmuyor. benim ajdam ve epilasyon makinem var. Hic makyaja tonlarca paramı vermem onun yerine gider kendime takı alırım
Aylık ben mutlaka kuaföre giderim. Saç için Dyson aldığım için öyle dertlerim yok ama pedikür ve manikürü de tek başıma yapamadığım için ona da düzenli gidiyorum. Lazere mecburen sürekli gidiyorum çünkü bitmiyor. Bilmiyorum nedense makul seviyede tutsam bile çoğu şeyin masrafından kaçamıyorum.
Tırnak bakımımi kendim yapıyorum. Yani tabi sende haklisin kendine göre ama bilemiyorum bir şeylerden kistigimdan değil sadece gerek duymuyorum. saclarina çok önem veren biriyim kopmasindan dökulmesinden yıpranmasindan hazzetmem çok sağlıklı şekilde uzadilar ve en büyük sebebi saçıma boya vurmamam ve masayla yakmamam oldu çünkü boyanan saçın sürekli dip boyası geliyor sürekli boya sürekli bu işlemi tekrarla aynı şekilde elektrikli aletler yakıp zarar veriyor. Bana seni tenzih ederim çok fazla bakım parası harcayan kişiler çirkin olduğunu düşünduruyor bir insan ne kadar çok bakıma ihtiyaç duyarsa o kadar eksiği var demek. Kimini duyuyorum aylık bakım masrafı 30-50 bin arası olan varmış ben o paraya kendime küçük bir dolap içine bir sürü kıyafet üstüne kitap alırım.
O kadar param olsa keşke ama o kadar etmiyor zaten. Kendim yapınca bozduğum için mecburen bu tarz şeyler için gidiyorum. Bu kadar para verip uğraşmak bile bana zul geliyor çoğu zaman. Belki de daha farklı şeyler yapabilirdim ama bunları yapmamak da beni çoğu şeyden soyutlayacaktı.
Neyi yapmamak aşkım?
Kaş aldırmak, törpüle vs yaptırma işlemlerini 🥲
Genetik, hormon
Sakin :))
Hormon
Kıllı kadın
elleme