Bunun için kuduz aşısı vurdurmaya gitsem gülerler gibime geliyor ama hafiften etrafında kızarıklık oluştu damar şeklinde acılı bunun için meşgul etmek saçma olmaz mı
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun için kuduz aşısı vurdurmaya gitsem gülerler gibime geliyor ama hafiften etrafında kızarıklık oluştu damar şeklinde acılı bunun için meşgul etmek saçma olmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
saçmalama meşgul etmiş olmazsın hastaneye git lütfen. babannemi de kedi tırmalamıştı birkaç doz kuduz aşısı oldu ihmal etme
Hemen hiç vakit kaybetmeden git kuduz aşısı ol kalk kalk kalk
Hayır neden gülsün riskli temas kendini riske etme git hemenn
Evet gülerler ben de gülerim. Biraz yanar ama kolonya ile temizle yarayı sonra biraz peçete bastır kan durana kadar yeterli
normalde gitmem ama kedi baya zayif ama orta yasli bi kediydi arada salyasi akiyor bi de miyavlarken nerdeyse sesi xikmiyo ondan suohelendm
Kedilerin kendi dilinde antiseptik özelliği vardır dolayısıyla kolay kolay kuduz olmazlar. Ama yine de çok endişede kaldıysan git için rahat olsun. Evde 10dan fazla kedim var sokakta baktıklarımı sorma zaten 😁😁
Kediye bir şey olmadıysa problem yok sana da bir şey olmaz 😃
Elini bol sabunla yıka. Kediden kuduz bulaşmaz.
bulasiyor diyorlar ne demek bulasmaz
Bulaşmıyor. Kedi besliyorum hem evde hem de sokakta şimdiye kadar kaç kez tırmalandım ısırıldım hiçbir şey olmadı.
bende kedi besliyorum normalde gitmem ama kedi baya zayif ama orta yasli bi kediydi arada salyasi akiyor bi de miyavlarken nerdeyse sesi cikmiyo ondan suohelendm
O yaşlılıktan büyük ihtimalle. Ağzında salya değil köpük olurdu kuduz olsaydı. Bir de su içiyor mu bak sudan kaçmıyorsa kuduz değildir ki değil için rahat olsun.
su kac kere koydum hic icmedi haklisin ama nedense bu kedi de bi aklima takildi galiba asi olmaya giderim
cunku yaranin etrafinda hafif kizariklik damarimsi sekiller oldu
Esas senin dusundugun sacma orasi ticaret yeri degil kucuk buyuk seylerin derdine dusmezler ayrica ciddi bir konu bu git hemen bekleme
Mutlaka gitmelisin kuduzun geri dönüşü yok
Bende de olmuştu ksnka
Yardımcı olmamı ister misin
ne konu da
Ne yapman gerekiyor diye
zaten gidersem direkt acile gidicrm batikon vs surdum
Dm gelsene
Aşını ol