Arkadaşlar bu aralar hep aynı rüyayı görüyorum, rüyamda çenem birbirine tam oturmuyor, dişlerim dökülüyor. Bu ne demek oluyor acaba, kaç kere gördüm aynı rüyayı
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar bu aralar hep aynı rüyayı görüyorum, rüyamda çenem birbirine tam oturmuyor, dişlerim dökülüyor. Bu ne demek oluyor acaba, kaç kere gördüm aynı rüyayı
Şimdi rüyaların büyük bir çoğunluğu ilahi mesaj içeren rüyalar olmuyor Bazı rüyalar psikolojik rüyalar oluyor Bilinçaltı rüyalar oluyor şimdi ben size işin ilahiyi Rüya boyutundan bir tabir Yapacak olursak açıkçası tanıdığım bir kişi bir zarar görebilir yani hayatını kaybedebilir Tabi bunu Allah'tan başka kimse bilemez bu arada
İnş ben olurum
Nerden öğrendin tabir yapmayı
@Ayyışığınddaaa yani bununla savaşa tabiri Var da ben onu yapmak istemedim çünkü insanlar böyle şeylerden etkileniyor
Saçmalama ya Bu nereden çıktı arkadaş Niye böyle dedin ki yani ne oldu da hayatında böyle bir düşünceye kapıldım
Savaşa tabir mi
@Ayyışığınddaaa sesli klavye ile yazmıştım Başka bir tabiri var
Nerden öğrendin
Abilerim çok kötü insaf yok işlerini yapınca yalakalar sonra kötüler
Aile içi problemler genelde bunlar olur Küçük kardeş hep zor bağlanır Küçük kardeş hep bir şekilde tartaklanır böyledir bu
Bunlar edepsiz olmuş annemle bana sürekli mobing uyguluyorlar hakkım helal değil inşallah öl ürler
Nasıl annenle sana ne yapıyor ki bunlar yani bunlar kaç yaşında ya
@Ayyışığınddaaa yazdim
28-29 annem bir şey diyemiyorum ki kendini onların eline vermiş sorsan çok sever. Sürekli kötü söz yemek kötü şu kötü eviniz kötü sonra birden bir şey olmamış gibi davranıyorlar. Ben muhatap olmayınca da neyin var neden böylesin diyorlar nef ret ediyroum onlardan
Anladım 2 tane asalak kardeş neyse o zaman Senin yapman gereken şey belli artık öğrenciysen atanmak öğrenci değilsen iyi bir üniversite kazanmak ve kendi geleceğini kurmak bir an önce oradan kurtulup kendi hayatına yön vermek zorundasın yoksa bunlarla böyle yaşamaya devam edersin
Zaten zamanında gideceğim bölüme izin vermediler sonra 2 yıllık boş bölüm okudum şu an evdeyim işsizim biraz toparlanayım iş bakacağım
Oh oh sen var ya treni kaçırmışsın ama bak böyle ortamlarda insanın kendi hayatına yön verebilecek çabayı göstermesi lazım Sen diyorsun ki gideceğim bölüme izin vermediler kazandığın bölüm Bence boş bir bölümmüş onu anlıyoruz bir insan iyi kaliteli gelecek vaat eden bir bölüm kazanıyorsa hiçbir aile bunu engel olmaz Demek ki sen gerekli çabayı sarf etmemişsin soruyorum sana sen bu evde iş bulsan ne değişecek Akşam yine bunların içine geleceksin
Resim öğretmenliğini kazanmıştım yeteneği geçmek ne kadar zor biliyor musun hastaydım şehir dışıydı diye bu yıl da gitme dediler hevesimi kırdılar
Öğretmenliği kazanmışsın İnsan bunu bırakır mı vazgeçer mi sence mantıksız olmamış mı bu
Olmamış
Neyse kısmet diyelim Sen yapman gereken şey bir an önce o evden kaçmak
Dişler aileyi temsil ediyor diye okumuştum. Aile içerisinde sorunların var mı? Özellikle onlardan kopukluk gibi. Ya da hakkını yeme durumları gibi
Evet hepsini yaşıyorum sürekli kötü haldeyim istemden onlara hep beddua ediyorum canımı yakıyorlar diye
Bu durumdan inşallah bir an önce kurtulursun. Çünkü bi süre sonra gerçekten diş sıkmaya başlayabilir ve dişlerin gerçekten dökülebilir. Eğer diş sıkma varsa dikkat etmelisin
Diş sıkmam var plak kullanmayı bırakmıştım tekrar başlayayım rüya gerçeğe dönüşmeden
Önlemi almakla en iyisini yaparsın. Dilerim yüreğin huzurlu ve hayatın kolay, keyifli olur bundan sonrasında ✨
Çok teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Korktuğun bir şey var mı ya da dişle ilgili bir sıkıntıyı yaşıyor musun?
Diş sıkmam var ve bu aralar evde sürekli gerginlik oluyor abilerim yüzünden canım hep sıkkın
Psikolojik olarak etkileniyorsun bu rüyaları görme sebebin o. Dişlerini sıkman da sana zarar verebilir.
Plak kullanıyordum bıraktım takmaya mı başlasam tekrar
Kesinlikle başla, farkına varmadan bir gece çok fazla sıkarsın dişlerine de zarar verirsin. Kendine biraz zaman ayır stresten uzak durursan iyi olacak da anladığım kadarıyla bu da çok zor.
Takmaya başlayacağım ama son söylediğin şey zor namazda hep aynı duayı ediyorum
Rabbim duanı da namazını da kabul etsin inşallah umarım Bir an önce bu stresten kurtulup huzura kavuşursun 🙏
Amin çok teşekkür ederim
Rica ederim 🙏
Uyumadan önce o rüyayı düşünme ve başka şeyler düşün kitap oku veya seni rahatlatacak şeyler dinle
Sürekli aynı rüya olması bir anlamı olduğunu gösterir
Evet kaç oldu aynı rüya
:) tüm sorunlardan kurtulacaksın
Yoğun stres yaşıyorsun demekki
takıntı olabilie
Nasıl
Hayrolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?