15 gü

Sürekli halsizlik, yüksek nabız, CRP yüksekliği ve göz yanması yaşayan var mı, panik atak mı ciddi hastalık mı?

2 ay kadar önce 1 ay kadar başım ağrıdı baya gün içinde sanki birden kafamı bir şey sıkıyor gibi oluyordu tahlil yaptırdım o dönem CRP 40 çıkmıştı sonra geçti son 1 aydır yine halsizlik var kan tahlili yaptırdım demirim vitaminim iyi süper değil ama düşükte değiller çok CRP 27 çıktı boğazım dişim ağrıyordu ondan olabilir diye düşünüyorum doktorları biliyorsunuz pek üstünde durmuyorlar antibiyotik bile yazmadı boğazdandır deyip grip ilacı verdi nasıl tarif edeyim bir güçsüzlük var ensem boynum ağrıyor sürekli ve gözlerim ağrıyor yanıyor bu sorun gözden olabilir mi bir de çok stresli günler geçiriyorum kalp atışım hep 110-130 arası kalpten kaynaklı olabilir mi baş ağrısı yoksa panik ataktan stresten mi olur bu durumla ilgili ne yapabilirim hayat kalitemi çok düşürüyor ya en rahatsız olduğum şey göz yanması ağrısı baş ağrısı sinüzit de var ama sinüzit sürekli olmaz herhalde benzer şeyler yaşayan var mı

Sürekli halsizlik, yüksek nabız, CRP yüksekliği ve göz yanması yaşayan var mı, panik atak mı ciddi hastalık mı?