5 yaşında kızım 15 günden fazladır sürekli karnı ağrıyor, kusuyor. Bugün en son iğne başlayalım dedi dr. Duyduğundan beri ağlıyor. Bu iğneler yakma yapar mı, kalçadan mı koldan mı yaparlar. Hiç daha önce iğne yapılmadı

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 yaşında kızım 15 günden fazladır sürekli karnı ağrıyor, kusuyor. Bugün en son iğne başlayalım dedi dr. Duyduğundan beri ağlıyor. Bu iğneler yakma yapar mı, kalçadan mı koldan mı yaparlar. Hiç daha önce iğne yapılmadı

Çocuklara genelde üst bacaktan yaparlar ama kalçadan da olabilir. Her çocuk hatta ben bile korkarım hala iğneden. Siz elini sıkıca tutun oh vah tüh demeden teskin edin, siz endişelenirseniz, acıcak mı, yakacak mı, vb olumsuz sorular vs konuşursanız çocuk daha da korkar
ona belli etmedim acıtmıyorlarmış felan dedim ama inanın ondan daha çok paniğim
keşke yapabileceğime inansam
tabi o odaya sokabilirsem
Cevap
3Cevap
Yani antibiyotik bu. Alakasini cozemedim madem kusma ve karin agrisi var neden diger ilac gruplarina yonelmemis ki
10 günü geçik şurup içiyo kusuyor diye iğneye geçelim dedi
0.5 seftriaksonlar çok ağrı yanma yapmaz aslında ama sonuçta çocuk ağrı eşikleri düşük oluyor antb sonuçta sabırlı olun
kan alırken kolidor bizi dinledi bağırmaktan sesi gitti resmen
Maalesef miniklerde böyle durumlar oluyor örneğin bu enjeksiyon durumlarında da sabit tutmak gerekiyor her ne kadar çırpınsa da sinirlere denk gelmemesi için zarar vermemek için bazen dizlerden bastırmak da gerekebiliyor duygusal olarak çok zor bir mevzu kesinlikle ancak iyiliği için maalesef. Çok geçmiş olsun
Bu zamana kadar hiç mi iğne yapılmadı
aşı yapıldı kan alındı
Tamam yine aynı şey olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?