25 yaşındayım, kafayı yiyeceğim, lütfen etkili bir şey önerin
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendine zorunlu bir görev seç basit bir görev olsun önce her gün onu mutlaka yapmaya odaklan ve yap bir süre sonra fark edeceksin ki bir şeyleri istersen düzen haline getirebiliyorsun o zaman yavaş yavaş kendine bazı sınırlar koyabilirsin
Erteleme hastalığı için yarın veya birkaç saat içinde bile olebileceginin farkına vararak yaşa ölüm anidir beklemez telefon sosyal medya bağımlılığına gelirsek onun yerine yapacak bir şeyler bul kendine 2 haftalık program kur ne yapmak istiyorsan ne faydalı gelecekse yaz örneğin resim çizmek, kitap okumak, spor yapmak gibi gibi en ufak yaparsan tik at yani sporu 5 dk bile yapsan tik at kitabı 1 sayfa bile okusan tik at umarım yardımcı olur
Telefonu gün içinde başka bir odaya bırakmak tek kesin çözüm. Bildirimleri tamamen kapatıp dijital detoks yapmazsan iraden bir noktada kırılıyor, o yüzden uygulamaları silip sadece tarayıcı üzerinden girmek de işe yarıyor.
Cevap
3Cevap
Galiba geçen seneydi terapi vermiştim birine iyi gelmişti şimdi tam teşhis koymadan da yorum yapmam doğru olmaz
zorunda olacak şeyler bul ve ondan sonra teşekkür et bana
Bende de var aynı dert. Dopamin reseptörlerimiz alarm veriyor.
Nefisin istemediği şeyleri yapmak sana irade kazandırır ben bunun motivesi ile yapmaya çalışıyorum tam yapamıyorumda deniyorum işte
Gel kucağıma tedavi ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?