Sağlık Bitki Derman Kullananlar? tebrikler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Arkadaşlar bilmeyenleriniz için söylüyorum yurt dışında isviçre'de yaşıyorum... Leyla ÇABUK denilen bir hanımın ürünleri Bitki derman ürünleri buralara kadar gelmiş. Ben saç bakım seti almayı düşünüyorum acaba aranızda kullananlar var mı? Bir de isviçre'deki ürünün orijinal olup olmadığını nereden anlayabilirim. Güncellemeler+1 yıl hiç kullanan yok mu Bitki Derman Kullananlar? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Orijinal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kunkuna Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Bitisel ilaclar kimyasaldan iyidir 0 1 Yorumla tebrikler +1 yıl İlaç değil bu reçete ile satılmayan bir ürün, evde saç bakımı yapabileceğimiz en hesaplı ürün bak www.bitkiderman.gen.tr/.../sac-780x260.jpgvitamin veya strese bağlı saçlarımda dökülmeler oluyor kullansam mı Türkiye'de kullanan var mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bitisel ilaclar kimyasaldan iyidir
İlaç değil bu reçete ile satılmayan bir ürün, evde saç bakımı yapabileceğimiz en hesaplı ürün bak
www.bitkiderman.gen.tr/.../sac-780x260.jpg
vitamin veya strese bağlı saçlarımda dökülmeler oluyor kullansam mı Türkiye'de kullanan var mı?
Ben kullandım