Güncellemeler
22 sa
Bacağı kopan veta kesilen yakını olan vaesa tecrğbelerini yazabilir mi? Babsmın diyabet nedenli bacağı kesilebilir ama daha belli değil sanırım takip edilecek sonra heyet toplanacak. Bugun araştırırkken kazada bacapı kopsn adamın yazsını okudum kopan ayağını hşssediyor gibi geliyormuş ondan sordum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir müddet hissederler psikolojik olarak. Örneğin uyandıklarında, bir tere oturup kalktıklarında vs.
Fakat yıllar geçince alışırlar.
Babamın pisikoljisni etkiler mi
Geçmiş olsun. Zor bir durum ama illaki alışacaktır.
Diyabet ayağı var takip edeceğiz lezyonu daha kesin değil dedi
İnşallah sağlığına kavuşur.
Evet olmayan uzvun sancısını çekiyorlar ve tedavisi yok, beyin bu uzvun yokluğunu kabullenmiyor
Babam çok mu acı çekecek.
Herkeste aynı seyretmiyor diye biliyorum
Hayır sadece halen bacağı varmış gibi davrandıkları oluyor alışılmış motor fonksiyon diyebiliriz
Kısa süreliğine beynin yaptığı bir oyun ama zamanla geçiyor o bacağı kopanlarda yaygın bir durum
Sizin mi bacağınız kesildi.
Hayır ama bildiğim kadarıyla öyle istersen araştır yapay zekaya sor yanlışsam geri dönüş yap anlaştık mı?
Ayrıca onun tersi durumu da var insanlar kasıtlı olarak sakat kalmaya çalışıyor mesela sağ ayağını beyni kabul etmiyor bir fazlalık gibi hissediyor böyle insanlar çok nadir var hatta kendilerini bile yaralıyorlar
Twşekkür ederim. Yapay zekaya sordum ama yalayan insanların vrya yakınların denryimini dinlemek tıbbı detaulardan daha tectübe edici olabiliyor doktor bugun eğer lezyon ilerlerse babanızın ayağını kesebiliriz dşyabetik ayak dedi.. bacak kesilmesini duyunca şok oldum kanullenemiyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Dediğim doğru mu
Dediğim doğru mu derken anlamadım
Boşve tekrardan geçmiş olsun dikkat etsin baban diyanet şakaya gelmez ❤️🩹
Bir şey soracağı. Yaranın küçülme ve kesilmeme ihtimali olabilir mi ayağın
Diyabetik yaralar zaten yeterince kan ve besin gitmediği için kötüye gider bu yüzden bir şey diyemem ama şuana kadar iyileşme yoksa durum gittikçe kötüye gidecek ve ampute edilecek bizim akrabanın da diyabetten ayağı kesilmişti
Öğlenden beri ağlıyorum. Doktor kremler yazdı takip edeceğiz diyip duruyor kesilme ihtimsli car dedi ama detay vermiyor Babamdan gizli ağlayıp durdum.
Yaranın durumu nasıl gittikçe kötüye mi gidiyor?
Ben legir dışında taşuyorum normakde seevşse çıkıl olunca gelfim. Bavam böyle şeyleri debsqklar söylemez. şu an bozuk para kadar yaklaşık içi kırmızı pembe arası öevresi pıhtı gibi
Derin bir yara mı
Uykudan yazım hatası oldu düzeltiyorum. Ben şehir dışında yaşuyorum servise alınınca. Babam böyle şeyleri pek söylemez. şu an bozuk para kadar yaklaşık içi kırmızı pembe arası çevresi pıhtı gibi.
Anladım ben seni derin mi yara
Yani bütük değil ama o kısımda deri yok
Yaşı kaç babanın?
Derin gibi biraz
59 yaşı
İnşallah iyileşir
Amin teşekkürler.
alışkanlık gibi olabilir bacağı kopan varsa daha iyi bilir tabi
Hissetse ne olacak mk bacak kopmuş hisleriyle mi basacak üstüne
Terbşyeli konuş kaç yaşında adamsın yakışıyor mu
Terbiş
Allah seni bildiği gibi yapsın dalga geçtiğinle sınan
Lan dalga mı geçiyorum ben beddua etme gece gece
Ederim burada babamla ilgili bu durumu kenfidi veya yakını varsa fikirlerini alayım diye sordum.
Abooo soruya bak
Babam şeker hastası. Bacağının kesilme ihtimali var ondan sordum ama kesin değil.
Allah şifa versin