Akşam aniden belim tutuldu öyle bir acı var ki sanki bıçak saplıyor gibi hareket edemiyorum kalktığım an canım çok yanıyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hemen acile gitmen lazım, bel tutulması şakaya gelmez. Evde kendi kendine müdahale etmeye çalışıp durumu daha kötü hale getirme, profesyonel bir doktorun görmesi en sağlıklısı.
En son işteydim işteyken bir anda tutuldu haffiten akşam acile gittim çok sıra vardı diye eve geri döndüm şimdi ayağa bile kalkamıyorum ağrım iyice arttı
Gittim bu sabah doktor iğne verdi
Dikloron iğnenin ismi
Benim dün niye durduk yere tutuldu onu da anlamadım Dün işteydim İş yeri çok yoğundu markette kasiyerlik yapıyorum ve aybaşı olduğu için yemek kartlarında çok yoğunluk vardı müşteri sayısı almış başını gidiyordu Dün gerçekten çok yoruldum
Müşteriler çok fazla 5 litrelik sıvı yağ alıyor 2 kiloluk 4-5 kiloluk toz sabunlar oluyor kasada oturarak çalışıyorum ve otururken onları taşımakta zorlanıyorum Dün de böyle bir şey oldu Hep sıvı yağ taşıdım mesela yağın barkodunu kasadan geçirirken Bir de özellikle karpuz kavun Bütün bunların hepsi çok ağır ama sen dediğin nedenler de olmuş olabilir mi bilmiyorum açıkçası
Dün Aslında ağırlıklı olarak ayakta çalıştım Ama belli bir saatten sonra yorulunca oturmak zorunda kaldım Şimdi de acısı çıkıyor işte iğne Vuruldum ama hani sanki etki göstermedi gibi Tek fark az bir şey hareket edebiliyorum
İğne daha yeni etki göstermeye başladı az bişey yürüyebiliyorum ama sırtım acıyor hala
1 tane daha yaptırsam fazla mı olur
En son belim tutulduğunda sağlık ocağındaki doktor etotio diye Bi hap vermişti onu da kullanıcam ama dün elimi de yaktım hem bel ağrısı hem yanık ağrısı çekiyorum benim günahım ne😃
Yok ya😃 vallahi dün elim çok kötüydü
Cevap
1Cevap
Kaş gevsetıcı krem al
Sıcak duşa fılan gır
Pıttığını tut eğil düzelir
Gel ilk ben sıkıcem seni lütfen gel sıkıcem büyük bir zevkle hadi
Guzel masaja ve kitlafma
Kas gevşetici sürmeyi denedin mi
Fıtık mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?