Hiçbir şey yapmıyorum bu yüzden yeni biriyle tanışacakken, bir yere gidecekken vs hep midem bulanıyor. Nasıl geçer bu? Artık yaşamımı etkiliyor ya, yaşayan var mı böyle bir şey?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu çok yaygın, midenle beynin sürekli konuşur. Heyecan anında vücut alarm verir, sindirim durur, mide kasılır. Geçmesi için önce nefesini yavaşlat, 4 saniye al 6 saniye ver. Soğuk su yudumla, nane ya da zencefil koklamak bulantıyı hafifletir. Aç karna çıkmamaya çalış ama ağır yemekten de kaçın. Bu durum seni kısıtlıyorsa bir psikiyatri ya da terapistten destek almak iyi olur, çünkü altında genelde kontrol edememe korkusu yatar.
Heyecanlandığınızda muhtemelen mideniz asit salgılıyordur, o da bulantı yapıyordur. Bazılarında çarpıntı da olur ama nefes darlığından bahsetmediğiniz için o konuya girmeyeceğim. Bazen heyecanlanınca mide asit salgıladığı için bulantıya yol açar. Mide asitini nötralize eden bazı haplar ve şuruplar vardır, bunları doktorunuza yazdırabilirsiniz. Ama size tavsiyem yanınızda çiğneme tabletini bulundurun, böylece bulantınuz olduğunda anında kullanabilirsiniz. Eğer mide asitini nötralize ederseniz bence bulantılarınız da azalır.
Cevap
2Cevap
benimde olur ama kolay kolay olmaz kolay heyecanlanmam
Geçmez. Heyecanın geçince geçiyor
O geçmiyor ama
Geçmiyor ilaç alıyom
Hangi ilaç
Tranko buskas
Stresli anlardan önce mi kullanıyorsunuz? Nasıl oluyor her zaman mı yoksa
@majeste34 doktor yazmıştı evet. Sadece tetiklenip stres olduğumda alıyordum kusmamak için ama birkaç ay önce bıraktım. Uzman gerektiğinde yazar zaten. Sürekli kullandığım bir ilaç değil.
10 günden fazlasi kullandıkça bağımlılık yapar vucud ister sürekli oyuzden bazi doktorlara bana iyi geliyor dediğin zaman yazar ilacı önemli olan kendini bilip ilaclardan uzak durmak bağırsaklarla ilgili bir durum kusma değişiklik gösteren büyük abdestler falan strese girdiğin zaman bagirsaklar kasılır sonrasi mideyi kasar ve kramlar girmeye başlar oda kusma ishal veya kabızlık yapar sonra piskolojini bozar panik ataklar başlar yani sorun bağırsak da başlıyor
Heyecenlanmayi bırak
Ne eğlenceli birisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?