TSH 8.9 antikorum da 800 çıktı ya, ilaç kullanmak zorunda mıyım? İlaç bir ara kullandım bıraktım yan etki yaptığı için
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TSH 8.9 antikorum da 800 çıktı ya, ilaç kullanmak zorunda mıyım? İlaç bir ara kullandım bıraktım yan etki yaptığı için
Antikorun çok yüksek aynı şekilde TSH da haşimato var büyük ihtimalle, şu an ilaç kullanmasan bile ileride kullanmak zorunda kalacaksın çünkü vücudun tiroid hücrelerine karşı antikor üretmiş yani tiroidine saldırıyor ve bir süre sonra tiroid hasar görüp artık hormon üretmeyecek hale gelecek yani ilaç şart olacak t3 ve t4 değerlerin kaç şu an
T3 2 t4 0.99
Aslında önceki ay doktor ilaç vermişti sonra kötü olduğum için bırakmıştım ilaç etki yapmıştı fazla vermişti herhalde dozu neyse dün yine sikayetlerim oldugu ıcın gittim sonuc böyle cikmis
Yani ilacı ictigim ilk gün hic bi sorun yoktu 3. Gün çıktı çarpıntı oldu basım döndü cok fena oldum zor uyudum
Cevap
3Cevap
Levıtiron yan etkisi yok ki. Yanlış anlamış olmayasın. Ömür boyu kullanmak zorundasın. Bedenini mahfeder o
Fazla doz geldiği için etki yapmış olabilir dedi doktor
Bütün bedenine etki edden bir hormon kendisi. Ben olsam takipte olur ve ne gerekiyorsa içer , yarayanı bulurum
Otoimmun bir rahatsızlık bu.
Vücudun troidine saldırıyor.
İyi bir doktor eşliginde yönetilebilir.
Anladım sagol
Tiroid galiba. Yeme içmeye dikkat edince düzelir
Evet kullanmalısın
Bence bi doktora git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?