Yalnızlık mı? Şehir yaşantısı mı? Neden ruhum daralıyor, sebebi nedir asıl sebebi? Düzgün yorum atın lütfen, insan gibi yapmak istemiyorsanız geçin
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnızlık mı? Şehir yaşantısı mı? Neden ruhum daralıyor, sebebi nedir asıl sebebi? Düzgün yorum atın lütfen, insan gibi yapmak istemiyorsanız geçin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ruh daralması dediğin şey çoğu zaman tek bir sebeple olmuyor. Şehir, kalabalık, yalnızlık, uyku düzeni, hayatın monotonluğu üst üste biniyor. Ama asıl sıkıntı çoğu zaman insanın kendini bir yere ait hissetmemesi ya da istediği hayatla yaşadığı hayat arasındaki makasın açılması. Dışarıdan bakan anlamaz ama içeride bir şeyler sürekli "bu böyle olmayacak" diye bas bas bağırıyor. Onu duymamak için oyalanıyorsun ama ruh daralıyor.
Aniden modum düşüyor dışıma da yansıyor ailem de neden oldugunu soruyor
Bilmiyorum şehirdende olabilir bence ve kötü çevredense olmaması daha iyi daralma zaman zaman olabilir bendede oluyordu bide şey aklıma geldi seçimlerini iyi yap arkdaş vs olsun ben saftım yaşım azdı ve iyi niyetli biriydim biri benle yakınlık kurdu bende yanlızdım takıldım ama o kadar kullandı ki kansız maddi durumu iyi değil diye acıyorum parsmıda kullandı onu geç beni her seferinde ezmeye çalıştı mesela dışarıdayız normalde öyle davranıyor ama kendin kızlara göstermekmi istiyor bilemem benle yüksek sesle konuşuyordu ve hakaret edyordu
şu an kimse yok konuşmuyorum eledim hayatımdan ama yok yani böyle
Sohbet ettiğin bile birisi yoksa bu normal
Bi arkadasim vardi yaz tatili girdi en son 2 ay once bulustuk sonra da yazmadi bende yazmiyorum
Doğrudur yani demek istediğim bende insanlara yazardım aman sohbet bitmesin vs ama boş çaba yani. Konuşacak olan her türlü konuşur önemser. Sahte çevre üzüleceğine yalnız kal üzül. Hobiler edin.
Evet evet haha cok sey acınası okul zamanı işi düşen yazar ama yaz girince kimse yazmaz bende herkesi çıkardım öyle davrananları sahts arkadaslar
En doğrusu. Mutlaka bir şeyler yap hobi gibi yani. Üzülmemeye çalış
Sence sorun bende mi her zamsn yardımsever ve iyi kalpli oldum ama değmez kimse değmiyor en iyi dediğin bile gidiyor en karaktersiz ile yakin oluyor
Bunu bende çok düşündüm. Herkes hata yapar insan fıtratında var bu ama genel orana baktığı da sorun yoksa sende. Nasip bu şekilde deyip geçiyorum. İnsanlık artık kötüleşmiş. Çok takılma dediğim gibi
Aslında küçüklüğümden beri bu yönde şansızım en iyi dedigim bile gidiyor sanki dışlanan taraf istenmeyen ya da kıskanılan taraf oluyorum hicbir neden yokken hayatımdan çıkıveriyorlar sanırım biraz çirkef pislik ve nankör olmak lazımmış ama böyle iyiyim kafam rahat dert yok çene yok
Kendini istesende çok değişmiyorsun sadece biraz değişiyorsun ben öyle oldum. Mesela bir felsefe geliştirdim kendimce. Onu uyguluyorum
Ben değişmem ya yani karşımdaki gidiveroyor napayım nasıl bir felsefe peki😅
Birden çok aslında şey geliştirdim. Mesela biriyle tanıştım veya birisi arkadaşım bir yazarım iki yazarım üçüncüye yazmam beklerim sorun mu var diye sorarim. Yoğunum kelimesi veya dandik bir bahane varsa anladım derim ve o kişiyi silerim. Bu bir tanesi
Evet bende öyle yapıyorum
Umarım üzülmezsin 🙏
Stres baskı bastırılmış duygular
Ne gibi mesela açarmısin
Yeniliğe alışmak için stresi bastırmak da etkiler. Yeni ortam, yeni insanlar vs.
İşte bende tam tersi yeni şeylere ihtiyacım var yani nasıl desem bilmiyorum belki iyi bir arkadaş iyi bir ortam tabi herkes ister ama bunaltan birnşey var çözemedim bugüne çok şükür ama son zamanlarda böyleyim ailem bile neden böylesin diyor bazen bir anda kendimi modum düşerken buluyorum
Her ikisi de ve ayrıca insanlar da
Nasıl geçer
Maalesef geçmek bilmiyor
Son zamanlarda çok yogun
Kış gelsin bakalım düzelir belki
Yeni mi taşındın
Yolunu arıyor
Boşluktan