İki gündür mide yanmasıyla cebelleşiyorum🤦🏼♀️Şurupta, hapta, diğer şeyler de hala geçirmedi ne illetse. Önerisi olan var mı, acil ne geçirirrr? 🤦🏼♀️
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki gündür mide yanmasıyla cebelleşiyorum🤦🏼♀️Şurupta, hapta, diğer şeyler de hala geçirmedi ne illetse. Önerisi olan var mı, acil ne geçirirrr? 🤦🏼♀️
mide yanması mı yoksa göğüs kafesinin iki parmak kadar altı mı?
Baharatlı, yağlı, asitli, domates, süt ürünleri, kahve, bakliyat türü gıdalardan bir kaç gün uzak dur
Yanma bahsettiğim bölgede ise nexium tarzı mide koruyucu alıp sabahları bir şey yemenden en az yarım saat önce kullan
Mide yanmasının neden olduğunu tahmin edebiliyor musun? Eğer yediğin bir şey den kaynaklı ise süt, ayran, yoğurt tüketip soluna yatarak dinlen veya uyu
İberogast Advance mide bağırsak hastalıklarına iyi gelir ama Türkiye'de satılmıyor sanırım. Keten tohumu da iyi gelir diye biliyorum. Yediğin bir şeyler dokunmuş olabilir.
Geçmiş olsun. İyi bak kendine.
Rica ederim 🤘.
Cevap
8Cevap
bol su için
Taze nane yersen anında geçer. Taze nane mükemmeldir. Ve eczaneden gaviscon şurup alabilirsin
Taze nane ile geçer. Ama sadece yiyeceksin. 3-5 dal
1 bardak suya bir buçuk çay kaşığı karbonat atıp karıştırıp birkaç yudumda iç
Sadece öneri. Deneyip denememek size kalmış
İki gündür geçmiyorsa ve ilaçlara rağmen devam ediyorsa doktora görünmek daha doğru bence.
Bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat dök karıştır iç
Emin ol bende ilk bu tepkiyi verdim
Asit ve baharat alıyorsan geçmez
bitki çayı
Nane ayran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?