daha önce hiç bir erkeğin bacak arasına vurdun mu? vurduysan kime neden vurdun
Cevabın nedir?
Vurdum. Sabah Altida okul servisim bni aliyodu asagi asansrle inerken asansorun kapisini bir sarhos kilikli herif acti bni itekleyince bnde vurup kacmistim. Ama cokda korkmustum..
147 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun. ne zaman oldu bu olay?
- +1 yıl
peki bilerek mi araya tekme attın yoksa tekmeyi attın adamın bacak arasına mı denk geldi?
- +1 yıl
adam kaç yaşlarındaydı. daha sonra tekrar gördün mü o adamı
- +1 yıl
abine anlatın mı olayı?
- +1 yıl
abin adama bir şey yapmadımı peki. gerçi sen ağır bir ceza vermişsin. malum organı uzun süre kullanamamıştır. belkide kalıcı
- +1 yıl
gebermesinden beter etmişsin. belkide adamın şeyini tekmelemeye devam etseydin adamı bayıtırdın. hatta kısır bile bırakabilirdin
- +1 yıl
adam hak etmiş. ben lise sondayken. sınıfta ela isimli kıza kopya vermeye söz vermiştim. ancak kopya vermediğim için sinirlenip bacak arama tekme atmıştı. bir kerede üniversite iken ingilizce kursuna gidiyordum. kursda basketbol maçı yapıyorduk. hocalar öğrencilere karşı. kısa boylu bayan ingilizce hocasının boyu ile çok dalga geçtim. kadın top benden almak için bacak arama diziyle vurdu. sonrada gülerek bak boylarımız esitlendi dedi. sence ben hak ettim mi
- +1 yıl
teşekkürler. geçti kalıcı bir sorun olmadığı kanaatindeyim. insallah da öyledir. çünkü o kısma darbe aldıktan sonra uzun süre canım yadı. bide tehdit ettiler yine bunu yaparız die. sen yine sana saldıran olursa yine adamın bacak arasına vurur musun
- +1 yıl
ben bile tırstım... herhalde bu sefer sana saldıran adamın malum yerini tekrar kullanamaz hale getirirsin
- +1 yıl
ben olaylardan öncede sonrada kick boks yapıyordum. ama malum yerime vurulmasına engel olamadım. peki size bacak arasına en sert nasıl vurulur die gösterdiler mi
- +1 yıl
merak ettim senin şu tekmeleri. bir yanımda olsan göster derdim. tabi benim bacak arama vurmazdın değil mi
- +1 yıl
sen tekmeyi bacağıma atarsın ben kaçmak isterim. kaçamam tekmen erkeklik organıma gelir. sonra pat ayaklarının dibinde kıvarnır halde bulurum kendimi
- +1 yıl
o sondaki gülüçükten korktum. kaza geliyorum demez... bak öyle birşey olursa peşin söyleyeyim pantolonu indiririm vurduğun yerin ne halde olduğunu kendi gözünle görürsün. peki sonra ne yaparsın... :(
- +1 yıl
ooo:( o zaman bir daha çalışmaz şeyim. bu ceza çok ağır olmaz mı?
- +1 yıl
daha da uzatırsam sen kökönden kesemeye kalkarsın benim şeyimi herhalde. resimdeki sen sin değil mi
- +1 yıl
hoş ve güzelmişsin. yanlış anlama ii ce tırstım aslında bakarsan senden. ama yinede seninle karşılaşmak isterim.
- +1 yıl
bu kadar güzel bir bayan bu dediklerini yapabilir mi? merak ettim. sence merakımı gidermek bana çok mu pahalıya patlar
- +1 yıl
oo hadi canım. kapalı kızlar buna yapmaz. diyelim yolda gidiyorum seni gördüm. yanına yaklaştım ve seni dudaklarından öpmeye başladım. tekmede atamazsın o kısa mesafeden. ne yapacaksın
- +1 yıl
ben terbiyesizleşmedim. misal biri sana bunu yaptı ne yaparsın etraftada ne polis var nede başka biri
- +1 yıl
ayrıca seni kırdıysam özür dilerim
- +1 yıl
ille bir yolunu bulurum ve erkeklik organına zarar veririm diyorsun yani.
off vereceğin acıyı düşünürken bile şeyim acıdı. - +1 yıl
benim vücudum kaslıdır canım kolay kolay yanmaz. en zayıf verim orasıdır. sen üzerine bazen sinir olduğum kadınlar bir şekilde açar ve gösteririm. ama kimse senin verdiğin tepkiyi vermedi. genelde güldüler. hatta en son benim ev sahibim dul bir bayan bekarım diye sürekli beni denetler bende buna sinir olurum. müzik açık olur hemen damlar. kıs müziğin sesini der ve yarım saat nasihat veriri ve gider. bir kere yine müzik açıktı duştan çıkmıştım. bir baktım bu kapıyı çalıyor. havlu ile çıktım karşısına. önce şaşırdı sonra başladı nasihate. baktım gitmiyor. çaktırmadan havluyu indirdim. havlu düşmüş numarası yaptım. malum yeri gördü. ben pardon dedim. o da şeyime tükürdü. bir daha olmasın dedi gülerek evden gitti.
- +1 yıl
seni kırdıysam özür dilerim ama kadının bekar bir erkeğin evine gecenin bir yarısı gelmesi ya da beni havlu ile gördükten sonra gitmemesi terbiyesizlik değilde benim yaptığım mı terbiyesizlik.
- +1 yıl
tamam bir daha anlatmam. yanlış anlama döversin :( die değil senin gibi hoş ve güzel bir bayanı kırmak istemem
En İyi Cevaplar
yapmadım ama yapmak istediğim insanlar oldu :)
110 Yorumla- +1 yıl
kimler bu insanlar? tanıdıkların mı? nasıl insanlardı bunlar
- +1 yıl
haketmiş yapsaydın. içene atmadan iidir.
başka oldu mu - +1 yıl
senin kiler hak etmis. bunlar bana vuranlar. ben lise sondayken. sınıfta ela isimli kıza kopya vermeye söz vermiştim. ancak kopya vermediğim için sinirlenip bacak arama tekme atmıştı. bir kerede üniversite iken ingilizce kursuna gidiyordum. kursda basketbol maçı yapıyorduk. hocalar öğrencilere karşı. kısa boylu bayan ingilizce hocasının boyu ile çok dalga geçtim. kadın top benden almak için bacak arama diziyle vurdu. sonrada gülerek bak boylarımız esitlendi dedi. sence ben hak ettim mi
- +1 yıl
hak ettim mi:( oldu olacak ikincisi için bir de sen vur tam olsun?
- +1 yıl
kızdırırsam vurur musun peki.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
Vurdum ama 11 yaşındayken. Kolumu çevirmişti çocuk bende hızlıca dönüp bacağına tekme atayım derken orasına vurdum pişman değilim
113 Yorumla- +1 yıl
çocuk çok kıvrandı mı? vurduktan sonra ne tepki verdin? çocuğa üzüldün mü yoksa güldün mü?
- +1 yıl
sana bunu yapan arkadaşın değil miydi? daha sonra hiç konuşmadın mı?
- +1 yıl
malum yerine vurunca bir daha sana sataştı mı peki ya da daha sonradan konuştunuz mu
- +1 yıl
eee tekrar o kısma vurmandan korkmuştur. peki yine sataşsaydı tekrar o aynı yere tekme atarmıydın
- +1 yıl
sonunda böyle bir şey yapmak hoşunuza gidiyormu diye soracaktım.
- +1 yıl
peki bir erkek sana saldırsa. bacak arasına vurur musun
- +1 yıl
okudum. peki sana saldıran bir erkeğe ne yapacaksın. buyur bana istediğini yap mı diyeceksin
Vurdum ya xjxjjx çok eğlenceliydi beni sinirlendirmişlerdi okulda vurdum bir tane hiç de beklemiyolardı valla çok güzeldi dnjxnfnf
112 Yorumla- +1 yıl
nasıl vurdun tekme mi attın. cocuk sonra birşey dedi mi sana
- +1 yıl
acır tabi kalıcı bir sorun oluştu mu çocukta
- +1 yıl
bana da bir kaç gün önce bir kız yanlışlıkla vurmuştu. canım çok yandı ama aynı zamanda hoşuma da gitti. kıza bunu tekrar yapmasını isteyeceğim. ama kızın gözünde sapık durumuna düşmekten bide kısır kalma ihtimali olmasından korkuyorum
- +1 yıl
bende onu diyorun. ne gibi bir sorun olabilir ki. ne yani senden bana da vurmanı istesem vurmaz mısın
- +1 yıl
peki şeyime yinede vurur muydun
- +1 yıl
kızım ben erkeğim şeyim işin içindeyken mantık aramaman gerekmez mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dövüşüyorum 7 senedir profesyonel olarak bizde kural dışıdır böyle şeyler vurmadım vurmam. Ama kaval kemiğini kırmışlığım var
23 Yorumla- +1 yıl
ben de dövüşşüyorum uzun zamandır. hatta bu aralar 30 yaş üstü bayanlar kendini korumayı öğrenmek için geliyorlar. bir tanesi bana bunca hareketi yapmak yerine bacak arasına tekme atsam olmazmı diye sordu
Cevap sahibi+1 yılLow kickle takılsınlar bence ötekine gerek yok ya
- +1 yıl
low kick başta atması çok zor bir tekme. alışana kadar canları fena yanıyor antremanda. bir ara 150 tane aralıksız mekik çekmeye kalıktım 133 de kadın direk bacak arama tekme atar gibi yaptı. mekiği yarda bıraktım. tırsmıştım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yapmadım, bak şimdi heves ettim ilk fırsatta yapacağım :D
15 Yorumla- +1 yıl
kime vuracaksın kafanda belli bir kişi var mı
Cevap sahibi+1 yılAslına bakarsan hakeden kişi sayısı çok ama en özelini bulmak gerek.
- +1 yıl
en özeli derken kafanda belli kriter var mı?
Cevap sahibi+1 yılAslına bakarsan buldum. Seviyesiz sohbet etmeyi seven, gereğinden fazla yılışık birisi var , kampüste herkesin gözü önünde yapabilirim aslında. Kinlendim, kafaya taktım şimdi bak kesinlikle yapacağım.
- +1 yıl
sen şimdi sivri burunlu ve topuklu çizme giyip öyle çocuğa tekme atarsın. peki ya çocukta kalıcı bir sorun olursa
Vurdum sarkıntılık etmişti
126 Yorumla- +1 yıl
hak etmiş. olay nasıl oldu. kimdi sarkıntılık eden. nasıl vurdun
- +1 yıl
nesıl vurdun tekme mi attın dizinle mi vurdun
- +1 yıl
adamın canı baya yanmıştır. çok kıvrandı mı
- +1 yıl
ucuz yırtmış erkekliğini tünden elinden alabilirdin de
- +1 yıl
bunun için vurduğun yere bir bir kaç tekme daha atman ya da o kısmı elinle tutup tüm gücünle sıkman gerekir. ama emin ol diz ile vurmak da baya acıtıyor. bir kerede üniversite iken ingilizce kursuna gidiyordum. kursda basketbol maçı yapıyorduk. hocalar öğrencilere karşı. kısa boylu bayan ingilizce hocasının boyu ile çok dalga geçtim. kadın top benden almak için bacak arama diziyle vurdu. sonrada gülerek bak boylarımız eşitlendi dedi. işte ben ordan biliyorum dizin çok acıttığını. iki saat ayağa kalkamamıştım.
- +1 yıl
teşekkürler. geçti.
asıl sana geçmiş olsun. bir daha böyle birşey başına gelirse adamı yine bu hale getirir misin yoksa daha beterini de yapar mısın - +1 yıl
eline ayağına sağlık o zaman. hak edene yapacaksın.
bir şey soracam. bir kere ben lise sondayken. sınıfta ela isimli kıza kopya vermeye söz vermiştim. ancak kopya vermediğim için sinirlenip bacak arama tekme atmıştı. anlattığm diğer olayda da bu olayda da olayı göre ve hatta bana vuranlar da dahil tüm bayanlar gülmüşlerdi. neden gülüyorsunuz bu gibi durumda kalan erkeklere - +1 yıl
senin durumun farklı. birde daha beterini yaparım demiştin daha beterinden kastettiğin nedir
- +1 yıl
güzel bende kick boks var ama bu bayanların bacak arama vurmalarını engellemedi
- +1 yıl
ben en iyisi kadınlara bılaşmayayım ve onlar ne isterlerse anında yerine getireyim yoksa ilerde çocuğum olmayacak. değil mi
- +1 yıl
ben mesafeyi koyarım da onlar kaldırırsa ne yapacağım
- +1 yıl
sence bir kadın aklına birşey koyarsa onu durdurmaya erkelerin güçü yeter mi
+1 yılbu nasıl bir soru allahım !
01 Yorumla- +1 yıl
gayet düzgün bir soru ben sana soruyor muyum bu nasıl bir resim ki profiline koyuyorsun die
Vurdum gerekirse yine vurabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilime vurdum o da yalnışlıkla oldu :D
17 Yorumla- +1 yıl
nasıl yanlışlıkla vurdun? hala sevgilin mi? yoksa seni aldattığı için mi vurdun
Cevap sahibi+1 yılhayır yatakta uzerime çkıp beni gıdıklıyordu ve en gıcık olduğum şey çünkü çok gıdıklanıyorum ben.. o zaman yapmamasını söyledim zaten o kadar gülmüs5üm ki kendimden geçmiştim adeta :D o zaman yalnışlıkla dizimle vurdum :) sonra çok özür diledim :)))
- +1 yıl
kalıcı bir sorun oldu mu peki çocukta. hala sevgilin mi
Cevap sahibi+1 yılbayaa acıdı ama sonra geçti.:) evet hala sevgiliyiz :)))
- +1 yıl
kalıcı bir hasar bırakmadığına emin misin. ileride çocuğunuz olmaz. doktora gitti mi
Cevap sahibi+1 yılhamile kaldım. ondan sonra :D
- +1 yıl
ee kızın mı oldu oğlun mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı