Mide sorunu yaşayıp ya da yaşamış olan var mı, böyle sindirememe, en ufak bir şeyde kusma, ağızda kötü tat, koku, doktor bundandır kötü tadın sebebi dedi ancak hiçbir antibiyotik yarar sağlamadı, bilen var mı
24 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mide sorunu yaşayıp ya da yaşamış olan var mı, böyle sindirememe, en ufak bir şeyde kusma, ağızda kötü tat, koku, doktor bundandır kötü tadın sebebi dedi ancak hiçbir antibiyotik yarar sağlamadı, bilen var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bugün yaşadım onu su içmem gerekiyordu iki kere içince öyle oldu şimdi az içmeye çalışıyorum ki öyle bir şey olmasın olmadı da şükür
Nası yani alkolden mi oldu koku
Tatlım benim kimin kaynağı bile belli değil ama tam 26 klinik devlet hastanesi 2 üni hastanesi gezdim doktorların söylediği kadarıyla dişlerde dilde h bir şey yok mide bağırsak ya da kbb olduğu U söylüyorlar onlara gidiyorum bişey yok diyip gönderiyorlar günde 3 kere fırça yaparım birde gargara misvak sonuç 0 burama geldi 😩🤦♀️
Alkol kullanmadım siz
Yok ağzoma bile sürmedim ama sigara çok nadir arkadaş ortamında fırt fırt
Doktor bundandır dediyse ondandır, başka doktora gitsene olum doktor muyuz biz
Yok faydası anla da bazı hastalıların tıpta tedavisi yok insanlar o yüzden düşüyor hastane hastane geziyor
geviş getirmen lazım deve dikeni ye
Dalga geçmediğini söyle
o iğne gibi olanı değil elbette. ama çare tahıl çok pişmemiş ama. böylece mideasidin kırılır dzelene kadararada ağzına geri gelebilir geviş getiren hayvan gibi ama mide zarın toparlanınca geçer. haşlanmış nohut fasulte gibi kestanede olur ama çok yumuşakolmamalı kafif diri
Kullandınmı
Ya chat gbtye sordum öyle bişey yok dedi
o nerden bilecek midesimi var. yap dene yokmu evde yazdıklarımdan işe yaramazsa denedim olmadı dersin
Hahah bilimsel bişeyse bilir iyimisin sen teşekkür ederim bi aktara soracağım ama yine ☺️
Midede asit vardır belki
Mide asidim çokmuş da kötü tat ağzımın tatdınu bozuyor önlem alsamda etkisi geçiyor
Kanserden beter
Ondan yapabilir kokuyuda ama yeme sorunun büyük ihtimal mide asidinden
Çok bakım veren birisiyim doktora dediğimde fazla mükemmeliyetçisin her 3 insanın ikisinde var dedi daha çok çıldırdım
Reflu?
Var zaten mideye baktırlar hortumla ama ilaçlar etki etmedi