Olumlu yorum da var olumsuz da karşıma olumsuz çıkıyor hep ama
24 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Faydasını gördüm eminim tamamen kullansaydım daha çok etkisini görürdüm. İnsanı biraz yıpratıyor galiba cildini yüzünü çok kurutuyor ama değiyor ben tamamlayamadım siz tamamlayın bari
Başka kötğ yorumlar da geliyor önüme sence psikolojiyi etkiliyor mu ve kesin faydasını görür müyüm
Ya psikolojik olarak çabuk etkilenen biriysen etkilenirsin tabiki ben ilacı kullanırken ekstra kuruluk dışında hiçbir şey yaşamadım herkesten herkese değişiyor ve kesinlikle görürsün faydasını
Gideceğim bakalım yakın zamanda yaş baya oldu geçmedi sivilceler rahatsız oluyorum
Herkes karaciğer falan der bende derim zarar veriyor ama zaten şöyle bir şey var karaciğere çok zarar verecek olursa doktor müdahale eder bende öyle olmuştu. En kötü baktın kullanamıyorsun bırakırsın yani
Öyle yapacağım artık
Umarım güzel bir cildin olue 🌸
🥰😘😇🙏💞🌸❤️💫🌹
Cevap
5Cevap
Bir ise yaramiyor kullandigin donem geciriyor sadece biraktigin an tekrar eski haline donuyor. Ben 6 ay boyunca eksiksiz her gun kullandim geçmişti ilaci birakinca tekrar cikti mk zoretanindi bu arada ilaç
Ben gitmeyi düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek ama kullanmak istedim sende kullanmıyimmi
Kilo falan aldirmiyor muydu onlar ben mi yanlis biliyorum… Hani izde kaliyordu acaba onun yerine bir klinige sorsan hani yuzu kimysal peelingle soyuyorlar ya birkac gune iyilesiyor
Kötü bi beklentiyle başlarsan psikolojik olrak ztn kötü etkisi illaki olur. Ben kullandım hicbi yan etkisi olmadı
Cildin naısl oldu
Mantıklı baya işe yarıyor en az 3 6 ay kullanıyorsun zaten
Karaciğeri mahveder bence
Çok rahatsızsan doktor kontrolünde kullan tabii
krem sür daha iyi efenim
İntihar ettiren varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?