Arkadaşlar geçmeyen bir baş ağrım var, ağrı kesiciyle bile geçmiyor
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar geçmeyen bir baş ağrım var, ağrı kesiciyle bile geçmiyor
Ağrı kesicilere rağmen geçmeyen baş ağrısı ciddiye alınmalıdır ve hemen bir sağlık kuruluşuna başvurmanız gerekir. Ne Zaman Acile Gitmelisiniz? Ağrınızla birlikte aşağıdaki belirtilerden biri varsa vakit kaybetmeden en yakın hastanenin acil servisine gidin:Hayatınızda yaşadığınız en şiddetli ve ani baş ağrısıKonuşma bozukluğu, kelimeleri karıştırmaKol veya bacakta ani güç kaybı ya da uyuşmaYüzde kaymaAteş ve ense sertliğiAni görme kaybı, bulanık veya çift görmeBilinç bulanıklığı veya bayılmaEvde Ne Yapabilirsiniz? Kendi başınıza yüksek dozda ek ağrı kesici almayın. Bu durum ağrıyı daha da kötüleştirebilir.
Kronik bir şey varsa ağrı başınla ilgili değil de yüz çevrenle alakalı bir durum olabilir, diş ağrıları başa vurur mesela. En iyisi bir acile git ağrıdan duramıyorum dersen hallederler.
Cevap
10Cevap
Başarmak ile işaret parmağı arasındaki perde ağrı noktasıdır üzerine başı yap kurtul sağ eldeki perdeye basmak basın şuna sol taraftaki başı diğer tarafının akupunktur yeridir
Vim hof you tube da arat nefes egzersizi yaptırıyor on dakikada geçer baş ağrın
Acilen doktora git çok acilen! Bununla alakalı büyük bi hastalık yaşadım özelden yazarsan anlatırım yoksa burada söylemek istemiyorum
Tabi yaz
Senin bana yazman gerekiyor
Senin dm kapalı
Doktora git sonra dua et
Kahve + kodeinli agri kesici ikisi
Olmuyorm
Ne içtin
migren bandı iyi gelebilir.
Doktora git
Canın başka birsey istiyor belki
Benim de azgınlığım
Uyu geçer