İğne yedim popişimden. Tomografi istedi dört buçukta çıkarmış gece sonucu, beklemedim.
Sabahtan beri Arveles Parol ne varsa içtim. Ölü gibiyim çenem uyuşuyor, gözlerim ağrıyor. Nasıl geçireceğim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İğne yedim popişimden. Tomografi istedi dört buçukta çıkarmış gece sonucu, beklemedim.
Sabahtan beri Arveles Parol ne varsa içtim. Ölü gibiyim çenem uyuşuyor, gözlerim ağrıyor. Nasıl geçireceğim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tomografi sonucunu beklemeden çıkmak pek iyi fikir olmamış, baş ağrısı hâlâ bu kadar şiddetliyse bence tekrar acile git ve sonucu mutlaka öğren
Gece dört bucuga kadar ne yapabilirim orada. Cok kötüyüm
Dört buçuğa kadar bekleyip sonucu öğrenmek yerine çıkmak pek iyi olmamış, hâlâ çok kötüyse tekrar acile git bence
Simdi girdim eve, mümkünatı yok bu bas agrisiyla dört bucuga kadar beklememin.. gecirmem lazım:(
O kadar kötüyse bari yalnız kalma, birini yanına çağır ya da tekrar acile dön. Dört buçuğa kadar çekmek zorunda değilsin
Acilde iğne yaptılar ve geçmedi ağrım. Orada sandalye başında tomografi beklemenin bana ne çözümü var:(
Tomografinin amacı zaten neden geçmediğini anlamak, dört buçuğa kadar beklemek sana boşuna gelmiş olabilir ama sonucu öğrenmeden çıkmak da içime sinmedi açıkçası. Hâlâ böyleysen tekrar görün bence
Abimle gittim hastaneye, onu dikemezdim o saate kadar orada. :( bu gece bi daha gidemem
Haklısın o saatte tek başına da kalamazdın, ama ağrı hâlâ bu kadar kötüyse sabahı bekleme derim
Tarif ettiğim ağrı neden olabilir fikrin var mı? Ağrıyla uyandım gözlerim günese bakınca kısma gereği duyarız ya aynı öyleydi tüm gün:(
Migren gibi şeyler olabilir ama tomografi sonucu çıkmadan kimse net diyemez.
Özelde çekerler mi?
Ya var ya inanamiyorum gerçekten durdu durdu bugünü buldu
Özelde de çekerler diye biliyorum, ama önce bi ara sor yine. Bugün de başına gelmeyen kalmadı kız
Ayy ağlayacağım
Uyuyup uyuyunca geçer inşallah.. mukos mu mukosoj mu öyle bisi yaptılar popisime
Hee Buscopan olabilir, onu demiştir büyük ihtimalle 😅 inşallah birazdan ağrıyı bırakır da rahat uyursun
Onu böbrek tası düsürdügümde receteyle vermislerdi. Yok mli bisiydi. Mukoson gibi bisi
Hee anladım, “Buscopan” değil de başka bi ilaç demiş olabilir. İsmini tam hatırlamıyorsan iğnenin adını reçeteden ya da hastane kaydından bakmak en doğrusu, kafadan sallamayalım şimdi 😅
🥺 of ya of
Of deme ya, zaten bugün yeterince uğraştın… biraz dinlen belki sabaha toparlarsın
Baktım muskazen kas gevşeticşymiş 😠
Hee Muskazen'mış demek, kas gevşeticiymiş 😅 Ben de Buscopan diye boşuna tahmin yürütmüşüm.
Ay uykumda ölmem dimi
Öyle düşünme ya, korkutma kendini. Ama baş ağrın hâlâ çok şiddetliyse tomografi sonucunu öğrenmeden uyumak yerine tekrar bir sağlık kuruluşuna görün bence.
iğnenin etkisi geçmiştir 8 saat geçti ise yine iğne olun. bir kaç saat rahatlatır belkide geçirir
Aynı durumdayım bende çok geçmiş olsun
Sana da cok gecmis olsun
Saol canım napıcaz bilmiyorum
Nescafe ic
Geçmiş olsun
Mazejik iç geçiyor
İkaçlar iğne hiç etki yok :(
Çok geçmiş olsun gerçekten sen bana güven mazejik çok etkili
Bende başıma darbe alıp bayılmıştım acile gitmiştim verdikleri ilaç geçiyormiyordu mazejik geçirdi
Ohaa ciddimisin geçmiş olsun
@Kubra9898p8 saol evet köyde kürek yemiştim kafama
O zaman alıp deneyim
Nasıl sjsjskskd
Ay akşam akşam bu ağrıyla güldürme beni kürek ne ya
Köyde 2 sene önce Bi yaşlı adam la tartıştım boğaz boğa girdik adamın kasketi düştü yaşlı karısı kafama kürek geçirdi ben iptal
Ay annem diyor ne ye gülüyorsun kürek nedir ohaaa sonra ne oldu 🤣🤣🤣
Ya hic kimse karısının cocugun yanında dövülmez. İyi olmus teyzem geçirmiş kafana 😒
Ya napayım o an öyle gelişti küreği ben yedim Bi uyandım ahıra taşımışlar beni
Teyzemin ellerine sağlık sağlam geçirmiş küreği keşke bağlasalardı 😌
Haahhahahah
Yaa ben neden linç yedim bu kadar küreği yiyen ben zaten kurtulamadım hemen
Canım bana yazsana
Yaşlı adamamı gücün yetiyor karısının yanında bide
valla haketmissin büyüklere saygııı
Yaa bacılarım 1 hafta başım zonkladı uyandım ahırda yım zara dan aldığım 7 k lik gömleğim yırtılmış yine suçlu ben oldum
@kubra9898p8 he ya hak ver bana şöyle
Kess hakkettin beter ol
@Kubra9898p8 👏🏻👏🏻👏🏻
Canım bana yazar mısın 😘😘😘
@Kubra9898p8 niye be
Küreği yicen simdi
Yaaa ben size beter olun diyor muyum kadın kürekle başımı yarıyor taşıyıp, ahıra koyuyor ben suçlu oluyorum
Laflardık bende doktora gitcem
Ahır biraz ağır olmuş evet. İnsan acilin önüne atar hdhf ama yani cidden hiç kimse eşinin, sevgilisinin, çocuğunun yanında dövülmez. Ben olsam o küreği yani
Teyzemin ellerine sağlık ohh büyüklerine karşı saygılı ol o anı görmek isterdim ulan karısının yanında dövmek nedir burada seni sapıg diye paylaşcam terbiyesiz üstüne bir şey giy
Ahaha ayyy cidden bi de soyunmuş kaslı şey, bu kasları evli yaşlı amcaları boğazlamak için mi yaptın haa!!!
Yaaa ama ben haklıyım sigara yere attım diye boğazıma yapıştı İstanbul da yaşıyorum misafir geldim dayı bırak diyorum bende yakasına yapıştım aniden kadın küre ği Bi geçirdi 2 si birden yatırıyor uyandım hayvanlar var açın diyorum kadın kürekle beni korkutuyor 3 4 saat açmadı sonra elektrik verdiler hırsız lar için olan bayıldım yine sonra da kaçtım
Baksana yetmemiş ahahaha çok iyi olmuş elektrik Yemen 🤣🤣 ulan ne güzel ders vermişler
Yaaa ne alaka hobi amaçlı yapıyorum
Elektrik iyiymiş ahahaha
:dddddd bu ne yaaaaa
Buradan rezil olman için tüm paylaşımları yapıyorum senin işini tam bitirmek lazım sapıkg
Adhgasgg büyüklerine karşı saygısız 2 mizde resmini paylaşalım, sapug diye
@Kubra9898p8 ben acıdım ya son hiksyr üzücüydü
Ln sakın
Yazsana bana aşko
Oha böyle bir sapk saygısıza acımak mı az bile
Ağrım var yazamam kimseye hele bi de hemcinsimi çekemem şimdi jdjf
Ben hallettim bile tamamdır
@Kubra9898p8 ayyy neler paylasmis öyleeee oha:)
Afjgadgsadgd, tamamdır işi
@Kubra9898p8 yaaa sil ln şunu
Çabuk adam olacağım büyüklerime ve kadınlar a saygılı olacağım yaz
@Kubra9898p8 yazmadı silmee
Adam olacağım bidaha büyüklerimie saygızlık yapmcm
Tamamdır bu arada üstüne çok geldik özür dilerim üzücü şeyler yaşamışsın
Gizliden de çıksın
Yok be bu kadar ı yeterli aşko
😒
İyi geceler
İyi geceler ♥️♥️♥️