Güncellemeler
3 sa
Şehir hastanesi veya özel hastanede yapmamız daha mı iyi olur ameliyatı
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben oldum olmayın diyenleri sallamayın onun acısı tarifsiz bir acı olup kurtulmak en mantıklısı bir şey olmuyor sadece midede yanma olur yağlı yediği zaman birde arada bir ishal durumu olur bol bol su içmesi gerekiyor bundan sonra sindirim rahat olması için o kadar harici coook nadir arada 3-5 dakikalık ameliyat bölgesine sancı girer iyileştikten sonra o da organ olmadigindan kaynaklı çok rahat eder ameliyatın bir riski yok ama her ameliyatın bir risk oranı da var tabiki korkmayın olun
şu an çok sancısı yok ama arada bir vuruyor midesine bizde ya hani tikarsa daha kötü olur diye korkuyoruz yaşı 58 korkuyorum
Kriz geçirene kadar gitmedim ben 4 sene kaçtım ama ne olursa olsun o masaya yatırıyor öyle canın acimasindansa yapılması riskleri bitirmek daha iyi
İşte yaşı büyük o tıkanma olursa Allah korusun daha kötü olur ama mesela hicbisey olmayadabilir. O. Zaman da adı ameliyat annem zaten zor bir hayat yaşadı yorgun
Ameliyat zorunlu mu doktor ne diyor kesin olacak mı zararları var mı diye sorsaydınız
Herkes farklı bisey diyo bir doktor tam Mide sınırında olsan da ağrılar devam edebilir geçebilir de dedi biri büyük ol dedi biz da ya tikarsa diye korkuyoruz birden
Belli ki durum ciddi o iş burada çözülmez sağlam bi doktora götüreceksin anneni bakacam duruma göre karar verir özele gidemiyorsan da hangi şehirdeysen o ilin şehir hastanesine gidin oralar iyi oluyor detaylı bakıyorlar
Yeme içme konusunda sıkıntı olduğu söyleniyor amaliyat basit kesmeden yapıyorlar artık onu ama ilaç tedavisi vardı denemeye değer derim
hayır zor değildir 1-2 saatlik bir ameliyat korkulacak bişey de yok
halam oldu üstünden bir yıl geçti vefat etti
Ayyyy 🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Allah korusun neden ki
Geçmiş olsun , acil şifalar diliyorum
Allah razı olsun var mı çevrenizde olan biri
Yok ama duyduğum ameliyat biraz zor geçiyor
Yaaa neden olmasak mı annemin yaşı var
Safra kesesinde taş mı var
Evet
Allah yar ve yardımcınız olsun
Zor evet
Kim oldu çevrende nasıl zor
Üç nokta ile girip alıyorlar ama acısı bir hafta sürüyor tam
Sen mi oldun
Evet
Hayatın çok değişti mi kac yaşında oldun annem 58 yaşında
Dikkat ederse bir şey olmaz eskisi gib olmamalı az az yemeli sindirerek daha böyle tuz acı vs orantılı olmalı
Dikkat etmezse ne olur Allah korusun ya korkuyorum ben
Sindirim sistemi bozukları şişkinlikler vs başlıyor çok önemli değil
Birinin halası olmuş bir yıla vefat etmiş yukarda yazmış:((((
Alakasız
Rabbim yardımcınız olsun
Allah razı olsun
Sendende
Hiç bir şey olmaz