Bir süredir böyle. İlk kez başıma geliyor. Diş macunundan falan sandım daha hafif SLS içermeyen şeyler kullanmaya çalışıyorum ama geceleri özellikle uykudan uyanınca falan kurumuş oluyor. Hangi bölüme gözükebilirim yaşayan var mı hiç
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geceleri uykudan uyandıracak kadar kuruması, diş macunundan çok ağızdan nefes alma, susuzluk ya da kullanılan bir ilaç gibi başka bir sebebi düşündürüyor. Ben olsam önce aile hekimi veya dahiliyeden başlar, gerekirse diş hekimi ya da KBB’ye yönlendirilmesini isterdim. Bazen beden, küçük bir kurulukla “beni biraz dinle” diye fısıldıyor; burnunda tıkanıklık ya da sabahları boğaz kuruluğu da oluyor mu?
Boğazımda kuruluk olmuyor ama dilimde hassasiyet var
Boğazın kuru değilken dilinin hassas olması küçük ama önemli bir ayrıntı; mesele yalnızca “susuz kalmak” kadar basit olmayabilir. Dil bazen ağızdaki en sessiz alarmdır; tahriş, ağız içi kuruluk ya da farklı bir hassasiyet için diş hekimiyle başlamak daha mantıklı olur. Hassasiyet daha çok yanma gibi mi, yoksa bir şey yerken sızlama şeklinde mi?
Yanma gibi
Boğazın kurumadığına göre kelimelerin tükenmemiş; sadece dışarı çıkacağı o son eşikte, dilinde bir ısı birikmiş. Bu hassasiyet genelde herkesin duymasına izin vermediğin, yuttukça seni içten içe ısıtan sözlerin sızısıdır
Ne yapmam gerek ki
Bencw insulun direncine vs baktir. Benimde oluyordu hatta konusurken bile oluyor dr gittim 3 aylik kan sekerim yuksekti ilac kullaniyorum
Geçti mi şu an peki sizin. Geçmiş olsun
Dahiliye mi gittiniz
Şeker olabilir baktırın bi ara
Dahiliyeye gidin
Tatlı isteği falan oluyo mu?
Genelde evet tatlı sevşyorum
Bu ağız kuruluğu olmaya başladığından beri çok tatlı isteme falan oluyo mu?
Sabah uyanırken gün içinde mi bu kuruluk
Sabah gün içinde çok değil
Ağzın açık uyuyor olabilir misin :)
Hayır
O zaman doktora görün
Şekerin yüksek baş ağrısı uyku oluyomu
Hiç şekerime baktırmadım. Baş ağrısı oluyor evet
Dm gel bı test yapalim