Migren ilaçlarinin yan etkileri varmidir bilen var mi? (kilo alma, zayiflama, sisirme gibi seyler)
simdiden tesekkürler
simdiden tesekkürler
Bendede var kronik migren ilaçlar ise yaramıyor vede Zararlı bence hiç ilaç içine girme temiz hava iyi geliyor yürüyüş yapıyorum ben iyi geliyor tavsiye ederim
zaten günde en fazla iki kere içebilirim oda agri kesilmezse. yani sık sık içmem
Gene sen bilirsin relpax tablet bar eczaneden alabilirsin ama yan etkileri cok ben icinde 5 dkkada kesti ama bulantı istifra bak Dönmesi titreme geldi hemen çöpe attım belki bana alerjendir istiyorsan deneyebilirsin
doktor yazdirdi zaten hem bas donmesi titreme bulanti bunlar migren yuzunden hergun var ilaca gerek yok
bu gibi yan etkileri olduğunu bilmiyorum ama çok zararlı kesinlikle
migren agrisiyla yasanilmaz ki
bende hiç dayanamıyom alırım bir ilaç
teşekkürleer
Cevap
6Cevap
Ben kullanıyorum magnezic ve sibellium migren ilacı ikiside doktorum verdi yan etkisini görmedim şahsen
yurt disinda yasadigim için o ilaçlari kullanmiyorum ama sanirim zararli genel olarak
ileri derecede migren var bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum 1.5 ay daha kullanırım eğer faydasını görmezsem atarım daha başka nasıl tedavi ediliyor ki bu migren denilen illet?
tedavisi yok sadece agriyi dindirmek için ilaç kullanilir. ömür boyu geçmez
Annem Dolormin kullanıyor ve şimdiye kadar bir yan etkisini görmedi
Depakin var, kilo aldırıyor iştah açıyormuş
replax diye bir ilaç var turkiyede satiliyor mu bilmiyorum, arastirdim bisey yazmiyor, kilo aldirirmi bir bilgin var mi?
exstra böbrekleri mahveder
En iyisi bir eczaneye sor ;)
kilo aldırır
geçmis olsn
tesekkurler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar