Başına gelen, bunu yaşayan var mı? Enfeksiyondan kulak zarım delindi. Yalnız 10 gün önce siprogut plus diye bir damla verdi. Kulağım sağır gibiydi. O damladan sonra iyice basınç ve sağırlık oldu. Kulağım 10 gündür hiç duymuyor. Yarın doktora gideceğim ama ne zaman açılacak artık bu kulak? Başına gelen var mı? Sağır gibiyim, bu çok üzücü 🥺
5 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir şey olmamıştır büyük ihtimalle su toplamıştır geçer merak etme.
Hah eve tam da öyle bişey. Sanki duvar var gibi kulağımda. Arada da su gibi bişey oynuyo gibi. Başına geldi mi? Tamamen geçiyor ve bu sağırlık geçiyor değil mi ya 🥹
Geçiyor merak etme 🙃
İçim rahatladı ya, valla teşekkür ederim. 13 gündür yanlışlıkla bile duymadım çünkü. Hiç duymadım. Artık oturup saatlerce ağlayasım var 😅 stresten mahvoldum ya
Yav biz vurulsak bicaklansak ertesi gün işe gitmeye devam ederiz siz kızlar ne kadar nazlısınız böyle 😅
Valla bende bunu anlamıyorum inan 😅 erkek arkadaşımın ayağının üzerinden araba geçti. Bişey olmaz bişey olmaz diyip hayatına devam ediyor😅 ben olsam topal mı kalcam diye panik geçiririm. 😅 Onun 2 gün önce oldu. Benim 2 hafta önce. Ben evden hala çıkamıyorum. Bugün evimin önüne beni görmeye geldi kırık ayağıyla, seke seke 😬😂
Ben restoranda müdürlük yaparken erkek eleman ameliyat olmuştu 2 gün sonra çağırdım vardiyaya çalıştı. Kız eleman vardı iğne olurken az bir şey ters tutmuş diye iğneyi hemşire kanamis bu yüzden 1 hafta rapor almıştı. Geldiğinde de hala hastayim diye nazlanıyordu 😅
Ya ama şimdi napalım 😂😂 bizim canımız çok acıyor. Sizinki nasıl bişey anlamadım ki. Ben olsam o erkek eleman yerine gelmezdim mesela 😂😂😂😂 sevgilimin yerinde olsam da, yatağımdan 15 gün boyunca çıkmazdım. Yani kendinize iyi bakın beyler, bizim gibi 😂 kulağım duymuyor 13 gündür. Valla kolay değil. Bayağı duvar gibi, hiç duymuyorum yani bide 🥹
Bizim bir müdür vardı ben elemanken çocuk yoğun bakıma gireceğini söylüyor müdür de demişti ne zaman cikarsin yoğun bakımdan ona göre vardiya yazcam demişti 😂😂😂 biz erkeklere bir şey olmuyor hahah
Ne ahahahaha o kadar da değil ya 😂😂 o elemanın 6 ay çalışmaması lazım... Bize niye oluyor ya, bide o bakımsızlığa at gibisiniz. Ben kendime aşırı dikkat ettiğim halde kulağım neler yaşadı, demek ki bakmasam yerlerde sürüncem 😂😂
Sizde ki tamamen psikolojik birder vücudunuz biraz daha narin bizden o yüzden. Ve biz evde yatarak iyileşemiyoruz hiç mutlaka hareket etmemiz lazım
Tabi o da var. Kas kütle indeksi vs illa ki biz daha nariniz 🤦🏼♀️ hareket edince de kulak açılmıyor ki. İstersen ip atla 😂 yani mecbur o sıvının dağılıp, kurumasını beklicen olduysa 😢 bak yine hüzünlenir gibi oldum 😂
Kulak memenden tutup aşağı doğru çek sonra başını eğri tut işe yarıyor ve bunu her duş sonrası yap
Suyu çıkarttırıyor. Bende yaparım bunu, hatta bazen tek ayak üstünde zıplarım. O da işe yarıyor. Ama şimdi öyle bişey değil ya. Bu basınç vs elimizden tıptan başka bişey gelmiyor 🥲😅
Bu arada teşekkür ederim ya. Panikten ölmek üzereydim
Geçer hemen merak etme yarın gidince bir tane iğne ile kulağını uyusturacaklar ortasından biraz acitabilir kulağını o sonra uyuştugu zaman oraya kablo gibi bir şey sokuyorlar kulağını aciyorlar öyle
Ne? Nasıl? O sıvıyı almak için mi yapıyor öyle 😭 ama benim kulağım delikti zaten 😭 çok acıtıyor mu?
Şaka yaptım ya korkma 5 dakikalık bir şey iğne falan yapmıyorlar 😅
Of ya, o sıvı için mi yapacaklar bunu Allah'ım ben yine panik oldum. Acıtıyor mu peki ya
Yav şaka yaptım yapacakları şeyi söyleyeyim mikroskop ile önce oraya bakacaklar sonra da özel bir vakum ile içinde ki iltihabı ve suyu alır sonra tabi o sıvı birikmesinden dolayı içi biraz yara olur yani duyu alırsın ama ağrı biraz daha devam eder. Ağrı geçene kadar da sıcak suya girmemeye çalış.
Yani tedavi yöntemi buysa, bu sağır gibi his gidecekse artık napalım ya. Tabi tabi pamuk kullanıyorum şimdi de. Dikkat ederim sonrasında da. Yeter ki şu his gitsin. Allah'ım aklım gitti ya ilk söylediğinde 😅
Sen böyle giderse kulaktan değil de stresinden öleceksin
Valla midem bulanıyor stresten. İnşallah kendi kendine kurur benimki ya. Ben baktım iğrenç bi işlemmiş. Çok acılı. Midesi bulanıp, başları dönmüş insanların. Kulak zor be ya.
Ayyy çok kötü bir şey o kulağına su değdirmemeye çalış asla değdirme ben yaşadım 1 ay sürüyor antibiyotik damlaları kullan ve en sonun da kulağına bir cihaz girdirip enfeksiyonlu yeri iyice temizleyecekler ve o sırada canın yanabilir çok kötü bir şey çok geçmiş olsun şimdiden 🙂
Benim kedimde de orta kulak enfeksiyonu olmuş🥺 geçmiş olsun. Kafasını sallayıp duruyor. Sen de sallıyor musun?
Dalga geçilecek bir konu değil ya. Komik de değil. Ayrıca hayvanları çok severim, lütfen doktora götür ve tedavisini yaptır
Yaptırıyorum zaten. Antibiyotik kullanıyoruz ve kulak damlası
Antibiyotik vermedi mi
Verdi. 2 kutu bitirdim
O zaman geçici bir şeydir. O bilge iyileşmeye bağlı kapanmıştır.
13 gündür sağır gibi olmak artık kafayı yedirtcek gerçekten çok zormuş. İnşallah açılır dediğin gibi 🥺
Geçmiş olsun. Saglamken kıymetini bilmiyoruz ama eksikliğini yaşayınca önemini anlıyoruz maalesef
Öyle öyle gerçekten ya. Sağlıklı günlere nasıl şükrettiriyo valla. Benimde bi suçum yok ki. M*l doktorun birisi bu hale getirdi kulağımı. Temizlerken aşırı derecede zorladı kanattı. Mantar, dış kulak enfeksiyonu, orta kulak enfeksiyonu derken yaşamadığım kalmadı resmen
Gerçekten geçmiş olsun. Umarım kısa sürede atlatır sağlığına kavuşursun
Amin amin inşallah, çok teşekkür ederim
Rica ederim
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hangi şedirdee yaşoyorsun
Konya
Hmmm İstanbul sandım
Niye Türkiye'de bi tane mi il var
Hayır belki muayene ederdim bakardım diye
KBB isen bu duruma bi yorum yap, lütfen ya. Bu normal mi? Yarın doktor kötü bişey söyleyecek diye panik atak yaşıyorum 🤦🏼♀️🥹
Pratisyen hekimim ama buraya takılmak için giriyorum
Kbb değilsin ki, nasıl bilesin 😢
Tamam haklısın