İyi geceler KS dün akşamdan beri göğsümün üstünde bir ağrı var ve sabit olarak da hep ağrıyor hiç geçtiği bir vakit olmadı birilerine anlattım kimisi diyor kalp krizi öyle bir şey değil falan belki göğsünde kitle vardır bilemezsin falan diyorlar napmam lazım
12 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun başka bir belirtiniz var mı? Ve bu ağrı şiddetli mi?
Başka Bi belirti yok gibi sadece kalbimin biraz üstünde sancı gibi bi ağrı var hani karnımız ağrır ya böyle sabit şekilde sancı var gibi bu da böyle Bi ağrı göğsümün biraz altı gibi mi yanı gibi mi üstü mü bende tam anlamıyorum
Ben paramedik olarak şunu söyleyebilirim bu ağrının birçok farklı sebebi olabilir ama muayene ve EKG gibi tetkikler yapılmadan kalple ilgili bir şey olmadığını da söyleyemem. Ağrın hala devam ediyorsa bence bir acile gidip gidip kontrol ettir. Özellikle nefes darlığı, soğuk terleme, çarpıntı, bayılacak gibi olma veya ağrının kol, sırt ve çeneye yayılması, mide bulantısı gibi belirtiler olursa hiç bekleme..
Bu en sonda yazdığın belirtilerin hiçbiri yok bende sadece bu anlattığım şekilde sancı tarzı Bi ağrı var şu an acile gitmek için imkanım da yok anca sabah gidebilirim inşallah bişey olmaz bana biraz korkuyorum açıkçası
Hayır korkmanıza gerek yok. Strese bağlı kasılma da olabilir. Panik yapmayın..
Peki ben bu ağrının geçmesi için ne yapabiliim, ben dün akşam dinlenmeden iş yerinde koştum 10 saniye bile dinlenme fırsatım olmadı hani ne olduysa o koşmadan sonra oldu dün akşamdan beri bu ağrı geçmedi koştuktan sonra nefes nefese kaldım sonra yavaştan böyle ağrım başladı
Şu an için dinlenmekten başka bir şey yapamazsınız evde. Tansiyon aletiniz varsa bir tansiyonunuzu ölçün. Onun dışın da hastaneye gitmeniz gerekiyor.
Kesinlikle hastaneye gitmelisin hiç bekleme
Acile git hemen.
Bir kardiyologtan randevu al görün en kısa sürede
Kitle başka ağrı başka, dikkat et, doktora görün
Muayene oldun mu
Acile gitsene burada soracağına
Gecirmedim
Doktora git
Hayır geçirmedim
Hastaneye git bence