Kedim hastaydı, vete götürdüm. Bir tane iç dış parazit aşısı, antibiyotik aşı, mide koruyucu için toz verdi 2250 TL. Normal mi?
14 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedim hastaydı, vete götürdüm. Bir tane iç dış parazit aşısı, antibiyotik aşı, mide koruyucu için toz verdi 2250 TL. Normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sırf iç dış parazit vet. tarifesi 1600 lira aw veterinerler odasının. sen iyi vermşsin valla.
ya 3 gun ignesi olucak. ic dis paraziti bugun oldu zaten yarin tekrar yapmaz ve fiyat dusuk olur dimi? bi de acaba 2250 3 gunun fiyati midir bugunun mu
3 gününse bedava. bugünündür o. yapmadıklarını almaz.. yaw çok pahalı veterinerler
evet asiri pahali ve param yok yarin nasi gidicem bilmiyorum kdmfkwmfkemv tek umudum bugun parazit asisi oldugu icin yarin az ucret cikmasi. oyle olur dimi ya
yaa valla inşallah hepsini almıştır. yazık yaw hayvanseverlere ciddi söylüyorum. insafsızlar bu vet. ler.. ama bu iyiliğin karşılıksız kalmaz emin ol 5 katı girer cebine bi şekilde
ama onlarda napsin mecbur...
serumun maliyeti 100 liraymış,1000 lira aldı benden geçen sene 2 serum bağladı 2 bin
oha yok artik
bak. şimdi yapay zekaya sordum
Özet: 1 Seanslık Serumun Klinik İçin "Malzeme" Maliyeti Nedir? Veteriner hekimin kedinize uygulayacağı tek bir temel serum seansının (ek ilaçlar hariç) saf malzeme maliyeti yaklaşık 70 TL ile 120 TL arasındadır.
el insaf🤷 alda, hadi 500 al.
cidden asiri fazla almis. kisirlastirmalarda cok pahali her yer 7500 diyodu bu gittigim veterinerde dahil olmak uzere. farkli vete 4000e yaptirmistim 6 7 ay once
biraz ağla sende. insafa gelir belki🤷mecbur.
Normal
3 gun yapilicak dedi. acaba 3 gunun toplamı midir yoksa her gun mudur
Belli olmaz hsngi şehir
kucuk bi sehir iste
hatta ilce
Bölgesel değişiyor fiyatlar o yüzden sordum gayet normal bir fiyat hatta ucuz bile büyükşehirlere göre 3 günlük te tedavi içindeyse ne güzel 😀
ohaaa
iyidir